She Moves Us - PUMA

She Moves Us: een platform voor en door woman who move the world

PUMA heeft ‘She Moves Us’ gelanceerd: een platform om vrouwen ‘who move culture and sports forward’ te eren. Het hele jaar zal er motivational content verschijnen, gegeven door inspirerende vrouwen zoals Dua Lipa en Winnie Harlow.

She Moves Us-campagne

Met talks, video’s, en interviews wil het platform She Moves Us girls over de hele wereld inspireren en motiveren. De content wordt door veel vrouwelijke superstars gegeven, waaronder Dua Lipa, Winnie Harlow en Yade Lauren. Zij vertellen in She Moves Us wat hen inspireert, door welke vrouwen ze geholpen zijn, hoe ze uitdagingen in hun privé- en werkleven hebben aangepakt en hoe ze de top hebben bereikt. Het is belangrijk dat er wereldwijd gepraat wordt over issues die important zijn voor (jonge) vrouwen.

Dua Lipa & Yade Lauren

Zangeressen Dua Lipa en Yade Lauren zijn als ambassadeurs onderdeel van She Moves Us. Dua Lipa zegt: ‘Het delen van succesverhalen maakt deel uit van het veranderen van de status quo, vooral op gebieden als sport en entertainment, waar prestaties van mannen vaak meer aandacht krijgen.’ Yade Lauren vult aan: ‘Alle vrouwen om me heen inspireren me elke dag. Vrouwen zijn magisch, krachtig en ontzettend sterk.’ Haar advies is dan ook om your own biggest supporter en believer te zijn. ‘Geloof in jezelf. Er zijn nog te veel jonge vrouwen die zichzelf kleiner maken dan ze zijn’, zegt ze.

Stichting Woman Win

De stichting Woman Win werkt ook samen met het nieuwe platform. Woman Win is een organisatie dat sport gebruikt om gender equality te verbeteren. Zo gebruiken ze sport en spel om de leiderschapsvaardigheden van jonge meisjes en vrouwen te versterken. Een ander voorbeeld is PUMA Academy, een female empowerment platform met gratis masterclasses. Het moedigt jonge vrouwen aan om op hun sterke punten te focussen, te ontwikkelen en anderen te inspireren.

Onderdeel van het platform zijn ook atleten als WNBA-star Skylar Diggins-Smith, golfer Lexi Thompson, voetballer Nikita Parris en high jumper Yaroslava Mahuchikh. Kortom: a lot of girlpower.

More girlpower: Chloé Zhao schrijft geschiedenis tijdens DGA Awards

Bron: PUMA, She Moves Us | Beeld: PUMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Myronglobe
  Myronglobe
  Reactie: online dating service [url="http://freedatingste.com/?"]singles near me [/url]
  Beantwoorden
 • JavierQuock
  JavierQuock
  Reactie: tider , tindr [url="http://tinderentrar.com/?"]browse tinder for free [/url]
  Beantwoorden
 • JavierQuock
  JavierQuock
  Reactie: tinder online , tinder online [url="http://tinderentrar.com/?"]tinder website [/url]
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen