Sia

Sia is nu al oma geworden!

Als je aan een oma denkt, dan denk je misschien aan een oud vrouwtje met grijs haar. Well, think again! Sia is met haar 44 jaar oma geworden van niet één, maar twee kleinkinderen. In een interview met Apple Music vertelde de zangeres er meer over.

Oma Sia

Afgelopen mei liet Sia weten moeder te zijn geworden van twee 18-jarige zoons, die ze het jaar ervoor adopteerde. De jongste heeft nu een tweeling gekregen, wat Sia in een korte tijd van moeder naar ook oma laat gaan.

‘Ik ben een f*cking oma! Hoe bizar is dat? Ze noemen me ‘Nana’, maar zo wil ik eigenlijk niet genoemd worden. Ik ga proberen om ze me “Lovey” te laten noemen, net zoals de kleinkinderen van Kris Jenner doen’, vertelde ze in het interview.

Lees ook: Sia laat weten dat ze chronisch ziek is

Adoptiezoons

Ook vertelde Sia in het interview meer over haar zoons. ‘Het was een behoorlijke achtbaan waar we in zaten. Ze hebben in 18 jaar in 18 verschillende pleeggezinnen gewoond, wat traumatisch is. Met die geschiedenis en het feit dat ze zwart zijn, heb ik ze uitgelegd dat ik er alles aan zal doen om hen veilig te houden. Ik wil niet dat ze in de problemen raken en in de gevangenis belanden.’

‘Ik schaam me er eigenlijk voor dat ik twee zwarte jongens moest adopteren om echt te begrijpen met welke raciale ongelijkheid zij dagelijks te maken hebben in de Verenigde Staten. Ik ben bang voor hen, zeker met alles wat er nu gaande is.’

LEES OOK:

Bron: RTLBoulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen