Walibi

Slecht nieuws voor mensen die kaartjes voor Walibi Fright Nights hebben gekocht

Was jij van plan dit jaar een bezoekje te brengen aan Walibi voor een spooky avond? Helaas zal je dan nog een jaartje moeten wachten. Na de eerste avond van een té drukke Walibi Fright Nights, is het evenement per direct afgelast.

Besmettingen

Het evenement is onder andere afgelast door de oplopende coronabesmettingen. ‘Het toenemende aantal besmettingen in Nederland is dusdanig verslechterd dat het niet verstandig is om het voort te zetten‘, laat het pretpark weten. Ook het slechte weer en een storing bij een attractie zorgden ervoor dat het op sommige plekken té druk werd. ‘In de praktijk blijkt dat gasten moeilijk afstand kunnen houden tot elkaar.’

‘Nog niet eerder heb ik zo’n spijtig besluit moeten nemen, maar ik ben er zeker van dat het de juiste beslissing is gezien de situatie op dit moment om ons heen’, zegt Walibi-directrice Mascha van Till.

Liever thuis griezelen? Hier vind je een hele lijst met de beste griezelfilms voor Halloween! 

Tickets

Heb jij kaartjes voor Walibi Fright Nights? In november krijg je meer te horen over een compensatieregeling. Ondanks dat Fright Nights en Spooky Days niet doorgaan, kun je wel nog tot ongeveer 25 oktober het park overdag bezoeken. Daarna is Walibi de hele winterperiode gesloten. 

Zou jij naar Walibi Fright Nights gaan? Laat het ons weten via de poll op Instagram!

LEES OOK:

Bron: AD | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen