Untitled Collage (35)

Snapchat heeft nieuwe functies én een preview van het nieuwe liedje van Justin Bieber!

Snapchat komt weer met een aantal nieuwe updates en functies die je absoluut niet mag missen!

Sounds op Snapchat

Met Sounds kunnen Snapchatters die iOS gebruiken muziek toevoegen aan hun Snaps (tijdens het opnemen of daarna)! Je kan hierbij uit een lange lijst kiezen vol muziek van verschillende artiesten. Hiermee kan je je Snapchat dus nóg leuker maken of bijvoorbeeld nieuwe songs delen met je vrienden.

Hoe werkt het?

Als je een Snap met Sounds ontvangt, kun je omhoog swipen om het artwork van het album, de titel van de song en de naam van de artiest te zien. Via de ‘Play This Song’ link kun je het volledige nummer luisteren via Spotify, Apple Music of SoundCloud.

Snapchat is ook bezig met het ontwikkelen van een mogelijkheid om Snapchatters zelfgemaakte audio aan Snaps toe te laten voegen. Dit zal binnenkort wereldwijd beschikbaar zijn.

Check ook: De iOS 14 update is er en dat zorgt voor een heleboel Pinterest-proof homescreens

Snapchat

Justin Bieber Exclusive

Justin Biebers nieuwe song Lonely is vanaf vandaag exclusief in Snapschat’s Featured Sounds lijst te vinden! Dit is een exclusieve preview, aangezien de track morgen pas verschijnt. Snapchatters kunnen Justin’s nieuwe nummer nu al gebruiken om Snaps mee te maken en kunnen de downloadlink voor het nummer opslaan om morgen het nummer via hun favoriete streamingplatform te luisteren.

Note: Je moet hiervoor je taal binnen Snapchat wel op Engels hebben staan!

Check ook: iOS krijgt meer dan 200 verschillende nieuwe emoji’s en we can’t wait

Discover

Je kan nu naast het uitwisselen van Stories en Snaps met vrienden, ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws! De gloednieuwe ‘Discover’ feed is namelijk geüpdatet met Nederlandse content, zoals ‘Chefclub, Het is showtime in de keuken!‘ en nieuwsupdates van partners als VICE NL en NOS Stories. Om de nieuwe content te bekijken, swipe je vanaf de Snap camera naar rechts om uit te komen op bij Discover.

Op de Discover pagina kon je al internationale content zien, maar vanaf nu dus ook de Nederlandse content. In het Discover gedeelte van de app zie je shows waarop je geabonneerd bent en een ‘Voor jou’ gedeelte met aanbevelingen. Shows krijgen een eigen profiel, zodat je gemakkelijke afleveringen en seizoenen kunt kijken. Ook kun je notificaties aanzetten om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen.


LEES OOK:

Bron: BAAS Amsterdam | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen