Love Or Leave Rtl

Spoiler alert: dit koppel lijkt ‘Temptation Island: love or Leave’ niet te hebben overleefd

De nieuwe variant van Temptation Island is pas vanaf 26 november te zien, maar de eerste roddels gaan al rond. De namen van het eerste koppel en een aantal verleiders zouden namelijk al uitgelekt zijn. That’s not all: over het eerste koppel wordt meteen gespeculeerd dat ze het niet overleefd hebben, deelde Team Tempa op hun Instagram stories.

Temptation Island: Love or Leave

Eerder was al gelekt dat het eerste koppel zou bestaan uit Sonny Lorenzo en Jaydi Dubois. Nu lijkt het er sterk op dat die twee samen niet als stel naar huis zijn gegaan. Het Instagram-account Team Tempa kwamen met heel wat bewijsmateriaal:

Meer weten over de nieuwe versie van Temptation Island? Klik hier!

Nieuwe verleider

Gisteren deelde Team Tempa een foto van een gloednieuwe deelnemer: Verleider Ricky Lukassen. En aangezien het Instagram-account bijna nooit iets deelt wat een roddel is, zit het er dik in dat ze het juist hebben. Ze deelden een foto van Ricky met de caption ‘Rickyboy (@rickylukassen ) doet mee aan Temptation Island. Links he! Niet rechts 🤭😜 

Bij deze caption is een foto te zien van verleider Ricky samen met bokser Rico Verhoeven (die overigens niet meedoet aan Temptation Island). Waarop Ricky een lachende smiley onder de foto reageerde. Dat is natuurlijk geen ja, maar ook zeker geen nee. Logisch, want als Ricky een verleider is, mag hij hier namelijk nog niets over zeggen.

Sonny Lorenzo en Jaydi Dubois

Hoewel het niet heel gek is dat er al een verleider is uitgelekt (dat gebeurt wel vaker), is het andere nieuws waaaay more juicyer. Team Tempa vermoed namelijk dat Ricky er daadwerkelijk in geslaagd is om Jaydi te verleiden. Ze kwamen met de volgende bewijzen:

Onze single Rickyboy is lekker bezig. Hij is net met @jaydidubois uit eten geweest. Zij kwam naar Temptation Island als koppel met @sonnylorenzo. Die nu overigens in Milaan zit zonder haar.🤭🤫’ Schreef Team Tempa op Instagram onder deze foto.

Let bij de post vooral op alle pijltjes en cirkels, want het lijkt hier inderdaad te gaan over dezelfde trui, schoenen en horloge. Aka: dezelfde jongen!

Als je vervolgens naar rechts swiped, zie je dat Sonny in Milaan zit zonder zijn (ex?-)vriendin Jaydi. Wat natuurlijk gewoon kan, maar wat het wel opvallend maakt dat Jaydi thuis uit eten gaat met een ‘verleider’.

Een volger van Team Tempa reageerde op hun post: ‘Ik volg al een tijd hun stories. Hij (Sonny) is ook elke keer in hun oude huis en zij (Jaydi) is ergens anders.’ Zo te horen belooft dit een héél juicy seizoen te worden.

Check ook: Roger uit Temptation Island ziet er nu héél anders uit

LEES OOK:

Bron: Cosmopolitan | Beeld: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen