starbucks

Starbucks gaat vanaf vandaag ook bezorgen via Uber Eats!

Een caramel frappuccino voor thuis, plz!

Starbucks gaat bezorgen

We’ve got a feeling that today’s gonna be a good day. De zomer is begonnen, de week is doormidden, het is supermooi weer én we kunnen in onze eigen tuin genieten van onze lievelingsfrappuccino’s, want Starbucks gaat vanaf vandaag aan huis bezorgen!

Starbucks en Uber Eats hebben namelijk besloten de handen ineen te slaan, which means dat we latte’s, frappuccino’s, frozen iced teas, snacks en al het andere lekkers gewoon vanuit ons opblaaszwembadje kunnen bestellen. Winning!

Check ook: deze gemotoriseerde zwemband wil je hebben deze zomer

Corona

En nu horen we je denken: YASSS, maar waarom nu pas? Nou, corona made them do it. Nu heel veel Nederlanders al drie maanden thuiswerken, bedachten ze dat die videocalls met collega’s (of online lessen) wel een boost konden gebruiken. Maar ehm, met thuiswerken en videocalls bedoelen ze natuurlijk ook gewoon TikToks opnemen, je Insta-feed bijhouden en de nieuwste CG! lezen (of gewoon keihard chillen), dus je hoeft echt geen thuiswerker te zijn om van de dienst gebruik te maken.

Net als in de Starbucks-winkel

Om te zorgen dat alle drankjes net zo lekker zijn als in de winkels als ze bij jou aankomen, heeft Starbucks speciale verpakkingen ontwikkeld voor zowel warme als koude producten en bezorgen ze alleen binnen een straal van 1,5km. Je weet altijd precies waar je bestelling is, want je kunt de voortgang en locatie van je bestelling volgen met de app.

De samenwerking tussen Starbucks en Uber Eats start met zes winkels in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Om de launch te vieren en thuiswerken (of chillen, dus) leuker te maken, kan iedereen zijn bestelling met de promocode STARBUCKSNL de eerste week gratis laten bezorgen!

Deelnemende winkels

En nog één ding dan, voordat je gaat bestellen (want wel zo handig): dit zijn de deelnemende Starbucks-winkels. Fingers crossed dat er snel meer bij komen!

Starbucks Rotterdam Forum, Rotterdam

Starbucks Grote Martkstraat, The Hague

Starbucks Hollandse Toren, Utrecht

Starbucks The Bank, Amsterdam

Starbucks Overtoom, Amsterdam

Starbucks Ferdinand Bolstraat, Amsterdam

starbucks

LEES OOK:

Beeld: Instagram @starbucksnederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen