Milliebobbybrownanp

Stranger Things-actrice Millie Bobbie Brown wilde bijna stoppen met acteren

Let’s be honest here, afgewezen worden sucks. Maar bedenk dat zelfs de grootste celebs hiermee te maken hebben gehad. Tijdens de Tonight Show with Jimmy Fallon, vertelde Millie Bobby Brown dat ze bijna was gestopt met acteren nadat ze was afgewezen voor een rol in Game of Thrones.

Afwijzingen

‘Deze industrie zit vol afwijzingen, 24/7. Je krijgt veel vaker een ‘nee’ te horen, – eigenlijk alleen maar ‘nee’s’ – voordat je een ‘ja’ te horen krijgt. Ik deed auditie voor commercials, voor van alles eigenlijk. Toen ik auditie deed voor Game of Thrones, werd ik weer afgewezen. Toen dacht ik wel: “Oh, dit is echt heel moeilijk”, omdat ik die rol echt graag wilde‘, vertelde ze.

Check ook: Deze films in de bioscoop mag je niet missen!

Montauk

‘Een van mijn laatste pogingen was voor een Netflix show genaamd Montauk. Ik deed auditie en twee maanden later kreeg ik een bericht dat ze graag met mij wilden Skypen,’ vertelde Millie. ‘Ik heb toen met ze geSkyped en the rest is natuurlijk history. De naam van de show werd erna veranderd in Stranger Things, maar Montauk was zeker datgene dat mij hoop gaf om weer door te gaan met acteren.’

Wij zouden ons geen wereld kunnen voorstellen zonder Millie als Eleven in Stranger things, dus it looks like dat dit meant to be was!

Sindsdien is Millie genomineerd van een Emmy Award en is ze zelfs begonnen met produceren! Zo acteert ze niet alleen in haar nieuwe film Enola Holmes, maar hielp de ook met de productie.

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: ANP, David Swanson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen