Untitled Collage 11

Taylor Swift behaalt weer nieuwe mijlpaal en evenaart record van Whitney Houston

Taylor Swift mag trots op zichzelf zijn, aangezien ze deze week opnieuw een grote mijlpaal heeft gehaald!

Hitlijstrecord

De zangeres staat namelijk wederom op de eerste plek in de albumlijst van Billboard en heeft hiermee in totaal 46 weken in de lijst gestaan. De enige andere zangeres die dat ooit is gelukt, is Whitney Houston!

Selena Gomez belt met BFF Taylor Swift om skills te laten zien tijdens eigen kookshow

Taylor Swift

Taylor kreeg het voor elkaar om met zeven van haar acht studioalbums bovenaan de Billboard 200 te komen. Ook haar laatste plaat Folklore, staat deze week al voor de zesde week bovenaan de lijst. Adele heeft ook vaker bovenaan de lijst gestaan, met een record van 34 weken op de eerste plaats.

Whitney Houston

Whitney Houston was de eerste vrouwelijke artiest die het record van 46 weken wist te behalen. Ze behaalde deze titel met de albums Whitney Houston in 1985, Whitney in 1987, de soundtrack van The Bodyguard in 1992 en I Look to You in 2009.

50x Taylor Swift lyrics die perfect zijn als Instagram caption

Mannelijke artiesten

De dames zitten niet ver van de mannelijke recordhouders af. De mannelijke artiesten met de meeste weken op de eerste plaats zijn Garth Brooks (52 weken) en Michael Jackson (51 weken). Voor The Beatles is dit daarentegen een lachertje, zij stonden 132 (!) weken lang bovenaan de lijst en zijn hiermee de recordhouder.

Wist je dat CG!’s hoofdredacteur Ivana dé ultieme Taylor Swift fan is? Wij daagden deze Swiftie dan ook uit tot de ultieme challenge! Check ‘m hieronder:

@cosmogirlnl

 

How do you think she did? 😎 ##taylorswift ##challenge ##cosmogirlnl ##fyp

♬ origineel geluid – cosmogirlnl

LEES OOK:

Bron: Shownieuws | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen