Taylor Swift

Taylor Swift verricht goede daad en helpt studente in nood

Toen de 18-jarige Vitoria Mario een GoFundMe-pagina aanmaakte om te kunnen studeren, had ze nooit durven dromen dat Taylor Swift haar te hulp zou schieten.

GoFundMe

‘Ik heb een aanbod gekregen om te gaan studeren aan de universiteit van Warwick, maar ik weet niet of dat haalbaar is gezien mijn financiële mogelijkheden. Ik woon nu vier jaar in het Verenigd Koninkrijk, nadat ik uit Portugal ben geëmigreerd om bij familie in Tottenham (een wijk in hoofdstad Londen) te gaan wonen. Ik kom vanwege mijn status niet in aanmerking voor een lening en omdat mijn familie ook onder de lagere inkomensklasse valt, probeer ik het op deze manier’, schreef Vitoria op haar GoFundMe-pagina, in de hoop hier wat extra donaties te zullen ontvangen.

Taylor Swift saves the day

Taylor werd op de hoogte gebracht van de oproep van deze studente en haar grote droom en deed een gulle donatie van maar liefst 30.000 dollar. ‘Lieve Vitoria, ik heb bewondering voor je inzet en daadkracht om je dromen werkelijkheid te laten worden. Hierbij schenk ik je het benodigde bedrag, zodat je kunt gaan studeren. Heel veel succes met alles dat op je pad komt! Liefs, Taylor.’

De actie kan zeker in het rijtje van legendarisch lieve acties.

LEES OOK:

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen