Taylor Swift

Taylor Swift is not amused over de vrouwonvriendelijke opmerking over haar in ‘Ginny & Georgia’

Fans van Taylor Swift zijn not amused met de nieuwe Netflix-serieGinny & Georgia, die nog maar kort op de streamingdienst staat.

Respect Taylor Swift

Op zondag 28 februari werd #respecttaylorswift’ trending op Twitter. Uit de vele tweets van fans blijkt dat de serie tijdens de tiende aflevering iets onaardigs zei over de zangeres: ‘What do you care? You go through men faster than Taylor Swift’. Obviously hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen wat er mis is aan deze opmerking. Vooral haar fans zijn hier totaal niet blij mee.

Fans troffen na wat speurwerk nóg een uitspraak over Taylor. Dit keer in de serie Degrassi: Next Class; een Netflix original. Hier zegt één van de karakters, ‘Taylor Swift made an entire career off of her exes’.

Netflix

Of de scripts worden gecontroleerd door iemand van Netflix voordat ze verschijnen op de streamingdienst is onduidelijk. Veel mensen vinden het opmerkelijk dat Netflix twee series heeft met een vrouwonvriendelijke uitspraak over Taylor Swift, aangezien zij zelf twee films heeft uitgebracht op de streamingdienst: Miss Americana en Taylor Swift: Reputation Stadium Tour.

Taylor heeft zelf ook een reactie gegeven op Netflix via Twitter: ‘Hey Ginny & Georgia, 2010 heeft gebeld en wil zijn luie, maar vooral seksistische grapje terug. Zullen we gewoon stoppen met het neerhalen van hardwerkende vrouwen door te doen alsof dit soort opmerkingen grappig zijn. En, @netflix na Miss Americana staat dit oufitje echt niet. Happy Women’s History Month I guess.’

Veranderen

Recentelijk was er ook een probleem met de Saved by the Bell-reboot waar er een grap werd gemaakt over Selena Gomez’s niertransplantatie. Dit zorgde ervoor dat fans de aflevering aangepast wilden hebben.

Fans van Taylor Swift zijn nu bezig met het opzetten en invullen van een petitie op Change.org zodat de grapjes uit de afleveringen op Netflix worden gehaald. Zo kunnen ze ervoor kunnen zorgen dat ‘Netflix Original’ nooit meer vrouwonvriendelijk grappen zal maken.

Bekijk ook: Taylor Swift maakt huge announcement mét een geheime boodschap

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen