Taylor Swift Getty Images

Taylor Swift komt morgen met een grote verrassing!

Eerder deze week schreven we al over Taylor Swift and what she’s been up to, maar inmiddels hebben we een antwoord! Morgen komt Taylor met Folkore: The Long Pond Studio Sessions, een intieme concertfilm die alleen te zien is op Disney+.

Folkore: The Long Pond Studio Sessions

In de film zal Taylor alle verhalen en geheimen vertellen die achter every song van haar album Folkore zitten. Taylor maakte samen met Aaron Dessner, Jack Antonoff en Justin Vernon (Bon Iver) een album dat ons doet lachen en huilen tegelijkertijd, en ons iets minder alleen laat voelen in deze bizarre tijd. Ze namen met z’n vieren het album Folkore duizenden kilometers apart van elkaar op en zijn nog nooit samen in een kamer geweest. Until now…

Check ook: Taylor Swift behaalt weer nieuwe mijlpaal en evenaart record van Whitney Houston

De film is opgenomen in september 2020 in New York, maar een paar maandjes geleden dus. Naast het feit dat Taylor ons alle ins and outs over alle 17 liedjes op haar album Folkore vertelt, zingt ze ook nog eens alle liedjes én heeft ze de film zelf geregisseerd.

Folkore: The Long Pond Studio Sessions is morgen, op 25 november, exclusief te zien op Dinsey+. Nog geen Disney+ account? Maak er hier eentje aan!

Check ook: Taylor Swift opnieuw woedend op Scooter Braun

Bekijk hieronder de trailer!

Bron: Disney+ | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen