Taylor Swift

Taylor Swift maakt huge announcement mét een geheime boodschap

We vallen maar meteen met de deur in huis: er komt een special album van Taylor Swift!!1!1 Dit maakte ze gisteren bekend op Instagram. Na het releasen van Folklore en Evermore komt ze met nóg een album. Is dit dan het geheime album waar we verschillende hits over gehad hebben? Can you tell we’re excited?!

Fearless (Taylor’s Version)

Het album dat Taylor Swift heeft aangekondigd, is Fearless (Taylor’s Version). We horen je denken: ‘eh, het album Fearless is toch al best oud?’. Klopt! Maar dit is dus een speciale versie. Taylor zegt: ‘I’m thrilled to tell you dat mijn nieuwe versie van Fearless (Taylor’s Version) klaar is en binnenkort beschikbaar zal zijn. Het heeft 26 songs inclusief zes liedjes die nooit eerder gereleased zijn.‘ Dit betekent dat het originele album van Tay, Fearless, opnieuw is ingezongen door de zangeres en er dus een fresh album van allemaal oude songs aankomt inclusief zes nieuwe liedjes. ‘Alleen ik weet welke liedjes er zijn geschreven die het album nèt niet hebben gehaald, songs I adore, maar niet zijn uitgebracht om verschillende redenen’. Oftewel: liedjes die Taylor meer dan 10 jaar geleden heeft geschreven en nu alsnog gereleased worden. De eerste song van haar nieuwe album heeft ze inmiddels uitgebracht: Love Story (Taylor’s Version).

Releasedatum

De releasedatum van het album is nog niet bekend gemaakt, maar we hebben wel een secret message in de Insta-post van Taylor gespot. De tekst op de foto die T plaatste is geschreven in kleine letters, maar als je goed kijkt, zie je dat een aantal letters wél met een hoofdletter zijn geschreven. Als je de hoofdletters achter elkaar zet, krijg je ‘APRIL NINTH’. Betekent dit dat het album op 9 april gereleased wordt?!

Derde geheime album

Misschien is de secret message wel een hint naar iets heel anders. Een tijdje terug is er gespeculeerd over een derde geheim album. Tay heeft deze roddels bij Jimmy Kimmel Live ontkent, maar nu komt er tóch een derde album aan. Taylor Swift zit vol surprises, dus wij houden haar socials goed in de gaten, want wie weet komt er tóch nog een album met de naam Woodvale

Bron: Instagram @taylorswift | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen