Taylor Swift

Taylor Swift reageert op roddels rondom haar derde geheime album

Sinds de release van Taylor Swift’s tweede surprise album Evermore, gaan er allemaal roddels rond over een DERDE secret album. Tijdens Jimmy Kimmel Live besprak Taylor eindelijk de fan-theorieën over Woodvale.

Woodvale

Don’t know what we’re talking about? Lees hier de fan-theorie over Taylor’s derde secret album, Woodvale.

Het zou shitty 2020 een stuk beter maken; drie Taylor Swift albums in een jaar. It seems kinda crazy, maar als iemand het kan, is het Taylor wel. Bovendien waren er heel veel hints die wezen op een sister album van Evermore en Folklore: Woodvale. Taylor heeft nu eindelijk een boekje open gedaan over de roddels, maar haar antwoord is niet wat de Swifties willen horen…

Jimmy Kimmel Live

Taylor was gisteravond te gast bij Jimmy Kimmel Live om haar nieuwe album te bespreken, samen met de Woodvale geruchten. Jimmy bracht ter sprake dat op de cover van Folklore het woord Woodvale te zien is, één van de belangrijkste signs dat er weer een album op komst zou zijn.

Check ook: Wie is de mystery guy op Taylor Swift haar album?

Taylor legde uit dat toen ze Folklore maakte, ze “te bang” was om iemand de titel van het album te vertellen. Dus, in plaats daarvan, gebruikte ze een codename die hetzelfde aantal letters had als Folklore, namelijk het woord “Woodvale.”

‘Ik wilde zien hoe het eruit zou zien op de albumhoezen, maar toen ik het eenmaal had gezien, besloot ik dat ik eigenlijk helemaal geen titel op de albumhoezen wilde hebben,’ legde ze uit. ‘En toen zijn we vergeten om de valse codename van één van de albumcovers af te halen.’

Check ook: Door deze hint denken fans dat Taylor Swift verloofd is met Joe Alwyn

Yup, gewoon een foutje dus. Eentje die duizenden conspiracy theories heeft veroorzaakt. Taylor vertelde bovendien dat Evermore ook een codename had, namelijk November. Gelukkig heeft ze dit keer wél het woord van de album mockups afgehaald. ‘We hebben onze les geleerd,’ zei ze.

Oké, dus dat verklaart één van de aanwijzingen die naar Woodvale leidt, maar hoe zit het dan met alle andere aanwijzingen? Als je het ons vraagt, is er nog steeds een kans dat er een derde album komt, het heet misschien alleen geen ‘Woodvale’.

Bron: Seventeen | Beeld: ANP – Chris Pizzello

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen