Taylor Swift

Taylor Swift verbreekt groot record van Whitney Houston

Taylor Swift heeft een groot record gescoord in de Amerikaanse Billboard 200! Ze staat deze week opnieuw op nummer #1 in de lijst, wat betekent dat ze het record van Whitney Houston verbroken heeft.

Nieuw record

Eerder schreven we al dat Taylor Swift het record van Whitney (met 46 weken) evenaarde, maar nu mag Taylor zich officieel recordhouder noemen. De zangeres staar namelijk deze week opnieuw op de eerste plek in de hitlijst met haar album Folklore en heeft hiermee in totaal 47 weken bovenaan gestaan. Geen enkele andere vrouwelijke collega wist de eerste plek zo veel weken te behalen.

Albums

Taylor Swift kreeg het voor elkaar om met acht van haar studioalbums bovenaan de Billboard 200 te komen. Zo ook met haar laatste album Folklore, die deze week voor de zevende week op #1 staat.

Check ook: 50x Taylor Swift lyrics die perfect zijn als Instagram caption

Mannelijke records

Als Taylor ook de mannen wil verslaan, moet ze nog even een aantal weken volhouden. Elvis Presley heeft namelijk maar liefst 67 weken bovenaan de hitlijst gestaan. Na hem volgen Garth Brooks met 52 weken en Michael Jackson met 51 weken. Voor The Beatles is dit daarentegen een lachertje, zij stonden 132 (!) weken lang bovenaan de lijst en zijn hiermee de recordhouder

LEES OOK:

Bron: Shownieuws | Beeld: Archief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • ObcPkIZzvmH
    ObcPkIZzvmH
    Reactie: BqAxTZeObSEFidmY
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen