Taylor Swift

Taylor Swift’s nieuwe From-the-Vault song gaat definitely over deze ex

Het lijkt op een reis terug in de tijd naar 2008 met de nieuwe muziek van Taylor Swift. De zangeres heeft een nieuw from-the-vault-nummer uitgebracht van haar upcoming album Fearless (Taylor’s Version), and yes, net als You All Over Me gaat deze ook over haar ex: Joe Jonas.

Taylor Swift’s nieuwe nummer from the vault

Okay, Taylor wist dat ze een reactie ging uitlokken toen ze woensdag haar nieuwe nummer dropte. Ze plaatste op haar Insta-story: ‘Me in 2020: Life is chill, liedjes aan het schrijven die gebaseerd zijn op fictie om drama te vermijden, ik voel me volwassen’. Dat vertelde ze namelijk over haar twee albums van vorig jaar, Evermore en Folklore. Ze vergeleek het erna met nu: ‘Mijn muziek uit 2008 from the vault, in a goblin voice: ”REELEEEEEEASE MR PERFECTLY FIIIIIIIINE’.

Img 6482
Instagram @taylorswift

Nieuw nummer ‘Mr. Perfectly Fine’ gaat over ex Joe Jonas

Thank god heeft Taylor geluisterd naar die ‘goblin stem’, want niet alleen is Mr. Perfectly Fine een echte banger, het brengt ons ook helemaal terug naar 2008 met alle verwijzingen naar Taylor’s relatie met Joe Jonas. Reminder: Taylor en Joe hadden van ongeveer juli tot oktober 2008 een relatie. Right on time voor Taylor om een heleboel iconische nummers te schrijven over deze (ex-)lover op haar album Fearless. Hoewel ze destijds Mr. Perfectly Fine niet uitbracht, past het precies in het rijtje van Taylor’s en Joe’s history. Let’s dive in!

Lyrics ‘Mr. Perfectly Fine’ over Joe Jonas

Het nummer begint met een lijstje van ‘misters’:

Mr. Perfect face’
‘Mr. Here to stay’
‘Mr. Looked me in the eye and told me you would never go away’
‘Everything was right’
‘Mr. I’ve been waiting for you all my life’
‘Mr. Every single day until the end, I will be by your side

Als je een echte Swiftie bent, komt de derde regel je waarschijnlijk heel bekend voor. Die zin lijkt namelijk op een zin uit Last Kiss (‘You told me you loved me/So why did you go away?’) en Forever & Always (‘You looked me in the eye and told me you loved me’), twee nummers waarvan bekend is dat ze zeker over Joe gaan.

Dan is er deze zin uit het stukje voor het tweede refrein:

Cause I hear he’s got his arm ’round a brand-new girl
I’ve been pickin’ up my heart, he’s been pickin’ up her’

Niet lang na de break-up van Taylor en Joe ging hij daten met actrice Camilla Belle, wat natuurlijk de inspiratiebron is voor het nummer Better Than Revenge. Het verbaast ons dan ook niet dat Twitter los gaat over Mr. Perfectly Fine en de verwijzingen naar Joe:

Reactie van Joe’s vrouw Sophie Turner

Zelfs de vrouw van Joe, Sophie Turner, nam deel aan het gesprek en she had to admit: het nummer is goed.

Img 6483
Sophie’s Instagram-story

Ook daar vermaakten de fans op Twitter zich mee:

We love deze reis terug naar 2008! Meer lezen over Taylor’s nieuwe album Fearless (Taylor’s Version)? Klik dan hier.

Bron: Seventeen | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen