Temptation Island

Temptation Island komt terug en dít gaat er allemaal veranderen

Ben jij sinds het einde van het laatste seizoen van Temptation Island (ja, dat seizoen waarin Gianni en Melissa naar huis werden gestuurd en Arda nu een kindje krijgt met Amber) met smart aan het wachten op een nieuw seizoen? Temptation Island komt terug als nooit te voren…

Nieuw seizoen Temptation Island

De insteek van dit seizoen zal – dankzij het succes van Temptation Island USA – dit keer wel anders worden. Wat niet veranderd is dat er vier koppels van elkaar worden gescheiden op een prachtig resort vol vrijgezellen mannen en vrouwen, maar in plaats van nu de verleiding te weerstaan, mogen ze de verleiding juist aangaan. De koppels krijgen de vrijheid om te daten en een connectie aan te gaan met singles die op zoek zijn naar de liefde. Samen met de vrijgezellen gaan ze op zoek naar antwoorden op vragen die ze hebben over hun relatie.

Check hier 7 ideeën voor een zomerse date

Vrijgezellen

But that’s not all… Ben jij vrijgezel en benieuwd of je de love of your life op een tropisch eiland kunt vinden? Dan is het programma op zoek naar jou. Inschrijven kun je op de site van MULTA Casting en niet geheel onbelangrijk: je moet 18+ zijn.

LEES OOK:

Beeld: Videoland | Bron: MULTA Casting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • kay
    kay
    Reactie: Verandert!!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen