Jaydi

Temptation-Jaydi spills the tea over Sonny

Jaydi en Sonny zijn als stel het Temptation avontuur aangegaan. But as we all know, heeft dit geen goede afloop gehad. Jaydi doet nu een boekje open over haar relatie met Sonny vóór Temptation Island: Love or Leave.

In de YouTube-serie Realitycheck van Fawry Not Sawry waren Jaydi en haar nieuwe Temptation-lover Ricky te gast om vragen van kijkers te beantwoorden. Natuurlijk kwam al snel de relatie van Jaydi en Sonny aan bod, waarbij Jaydi niets achterhield en dingen vertelde over haar ex die je nog niet wist.

Uitspraken van Sonny

Jaydi en Sonny waren al drie jaar samen voor hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave. Het stel was nog maar nèt van elkaar gescheiden of Sonny vertelde al dat hij ‘de hele tafel wilde proeven’ en ook dat hij ‘de honderd aan wilde tikken’. Wait, whut? Drie jaar een relatie en in no-time deze dingen zeggen? Jup, onze ogen hebben ook gerold. Ook zien we in één van de eerste afleveringen al dat Sonny het wel ziet zitten met singles Evie en Rosanne. ‘Ik kan jullie wel verliefd op me laten worden’, zei hij toen. Natuurlijk kreeg Jaydi deze beelden bij het kampvuur te zien en besloot al vrij snel dat de relatie over was.

Relatie vóór Temptation

Nu vertelt Jaydi in Realitycheck over hun relatie vóórdat Temptation Island begon. ‘Het was niet een heel goede relatie. Hij ging altijd op stap zonder mij en was vijf dagen in de week weg’, vertelt ze. Daarbij laat ze weten dat de twee constant ruzie hadden en dat Sonny eigenlijk het leven van een vrijgezel leefde. Ook kreeg Jaydi de vraag of ze denkt dat Sonny is vreemdgegaan in die tijd. Daarop zegt ze: ‘Ik heb wel verschillende berichten gekregen van vrouwen dat ik heb gezien dat hij al maanden met hun aan het appen is, dus ook toen ik nog met hem samen was. Maar ik kan niet voor de volle honderd procent zeggen dat-ie echt is vreemdgegaan.’

Wat vind Jaydi van Sonny’s ‘woordkeuze’?

Ook werd de vraag gesteld wart Jaydi vindt van Sonny’s woordkeuzes. Zo heeft Sonny gezegd dat hij Jaydi moest ‘helpen haar te ontplooien’ en dat Jaydi zijn ‘levensproject’ was. ‘Hij heeft een trappetje in de put voor mij gezet en ik heb drie jaar hulp weggegooid in één week’, voegt ze daaraan toe. ‘Ik vond het best wel heftig’, vertelt ze. ‘Natuurlijk help je elkaar in een relatie en wil je elkaar beter maken, maar bij dit soort dingen dacht ik echt: “oh my god, Sonny, wat zeg jij nou allemaal?” En ik weet dat-ie het ergens ook meende. Nu doet-ie net alsof het niet zo bedoeld was en het is allemaal geknipt, geplakt en noem maar op. Maar in Nederland zei hij dit soort dingen ook tegen mij.’

Check ook: Dit is waarom je het woord ‘smashen’ zo vaak hoort in Temptation Island

Jaydi en Ricky

In de aflevering wordt de conclusie getrokken dat Jaydi beter af is zonder Sonny. Ondertussen is ze samen met Ricky en daar is ze dan ook heel gelukkig mee. ‘Ricky wil echt een gelijkwaardige relatie hebben en dat merk ik ook echt’, vertelt Jaydi. Ricky voegt daaraan toe: ‘Ik neem jou gewoon overal mee naartoe, omdat ik trots op jou ben en dat ik met jou ben.’ Aw, #couplegoals. De twee wonen zelfs al samen mét een nieuwe aanwinst.

Check ook: Temptation Island Sonny vertelt wat hij nou écht vindt van Ricky

Benieuwd naar de hele aflevering? Check ‘m hier:

Bron: Grazia | Beeld: Instagram @jaydidubois

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen