Jaydiricky

Temptation-koppel Ricky en Jaydi neemt volgende stap in relatie

Terwijl de laatste aflevering nèt is geweest, komen lovebirds Ricky en Jaydi uit Temptation Island al met het nieuws dat het gezin wordt uitgebreid!

Ricky en Jaydi

Jaydi begon samen met boyfriend Sonny aan Temptation Island om de ultieme relatietest aan te gaan. As you know heeft deze relatie geen stand gehouden en is Jaydi uiteindelijk naar huis gegaan met deelnemer Ricky. Het stel woont zelfs al samen!

Het nieuwe koppel laat weten dat hun ouders niet kunnen wachten totdat ze opa en oma worden. De lovebirds zelf konden ook niet wachten en hebben inmiddels aangekondigd dat ze hun eerste ‘kindje’ hebben! Alleen een ander kindje dan hun ouders waarschijnlijk in gedachten hadden…

Babynieuws

De naam van het kleine wondertje: Chihuahua Gizmo. Calm down, het is geen klein minimensje, maar een adorable puppy! De nieuwe aanwinst van Ricky en Jaydi heeft zelfs al een eigen Instagram-account én staat open voor samenwerkingen. Benieuwd naar de ‘baby’ van het koppel? Scroll snel verder en check de ontzettend schattige foto’s van Gizmo.

Kan je niet genoeg krijgen van Temptation Island: Love or Leave? Good news, er komt een tweede seizoen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram @jaydidubois

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen