Rowena

‘Temptation Vips’ Rowena en vriend onthullen het geslacht van hun kindje!

We kennen Rowena natuurlijk van haar deelname aan Utopia en Temptation Island VIPS en afgelopen weekend kwam ze samen met haar vriend met heel leuk nieuws, namelijk de genderreveal van hun baby!

Zwangerschap

Rowena maakte in december bekend dat zij en haar vriend in verwachting waren en dit positieve nieuws kon het stel wel gebruiken. Rowena was namelijk al eerder zwanger, maar dit liep helaas niet hoe ze had gehoopt. Via een post op Instagram liet ze in juni weten dat de twee hun eerste kindje hadden verloren. ‘Een aantal weken geleden hebben wij het intens verdrietige nieuws ontvangen dat onze baby is gestopt met groeien en hebben wij met pijn in ons hart al afscheid moeten nemen van ons lieve zoontje.’

Bekijk ook: Dít Love Island koppel is niet langer bij elkaar

Het stel sloot 2020 gelukkig af met beter nieuws, namelijk een nieuwe zwangerschap! Rowena liet dit weten op Instagram, maar gaf ook aan hoe ze zich hierbij voelde na haar eerdere zwangerschap. ‘Zwanger na een vroeggeboorte. In mijn DM krijg ik hier veel vragen over hoe wij hiermee omgaan. Wij besloten gewoon door te gaan op de manier waarop we al bezig waren. We zijn super gek op elkaar dus dat ging wel goed komen 🙃. Ook besloot ik mijn cyclus bij te houden via een app in mijn telefoon. Iets wat ik voorheen helemaal niet deed.

Genderreveal

Dit afgelopen weekend hebben we allemaal kunnen genieten van het heerlijke winterse weer. Het stel gebruikte deze mooie dagen dan ook om bekend te maken of ze een jongetje of een toch een meisje verwachten. Via een video op Instagram werd het geslacht bekend gemaakt, door middel van party poppers met kleur erin. En dan.. *tomgeroffel*… blauwe rook! This means dat de twee in verwachting zijn van een jongetje!

Bekijk hieronder de leuke genderreveal video. Gefeliciteerd!

Bekijk ook: Volgens Liyah kan de relatie van dít Temptation Island-koppel nog goed komen

Beeld: Instagram @rowena_baierl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen