Sabrina En Olivia

The drama continues: Olivia Rodrigo zegt nu dat ze Sabrina Carpenter helemaal niet kent

Als je dacht alles te weten over de Olivia-Sabrina-Joshua drama, think again. Blijkbaar is de situatie niet zoals we hadden verwacht. Olivia en Sabrina kennen elkaar niet eens…

Geruchten

Olivia Rodrigo heeft verteld dat ze niet van plan is om te reageren op die ene song, ook al is er totally nieuwe muziek onderweg. Er werd de afgelopen tijd natuurlijk veel gespeculeerd of Olivia met weer een nieuw nummer zou reageren op Sabrina Carpenter’s ‘Skin‘. Wat volgens veel mensen een reactie was op Olivia’s ‘drivers license’. Volg je het nog?

Olivia heeft de geruchten tijdens een interview met Radio.com once and for all ontkracht. ‘Eigenlijk ken ik haar helemaal niet’, vertelde ze. ‘Ik denk dat ik haar misschien één of twee keer ergens gezien, maar ik heb nooit een gesprek met haar gehad. Ik denk dan ook dat ik geen betekenisvol of emotioneel nummer over iemand zou kunnen schrijven die ik helemaal niet ken. Maar ik denk dat artiesten moeten kunnen schrijven waarover ze maar willen.’

Bekijk ook: QUIZ: Hoe goed ken jij de lyrics van ‘drivers license’?

Sabrina

Sabrina heeft onlangs ook een boekje opengedaan over haar nummer. Ze gaf tijdens een bezoek aan de Zack Sang Show aan dat haar liedje niet over Olivia ging. 

‘’Skin’ – ik kan dit niet vaak genoeg zeggen – gaat niet over één persoon. Ik heb het afgelopen jaar zoveel verschillende gebeurtenissen gehad in mijn personal life en in mijn carrière waar veel aan de hand was. Ik kon hier niks aan veranderen en ik kon er niks over zeggen omdat het leek alsof iedereen altijd boos op me was,’ vertelde Sabrina. 

Sabrina en Olivia’s co-star, Joshua Bassett, zijn natuurlijk super close, waardoor Sabrina en Olivia elkaar in de toekomst nou weleens tegen zouden kunnen komen. Toch lijkt het erop dat er geen hard feelings tussen de twee zijn en dat beide girls willen dat de geruchten over hun ruzie snel zullen stoppen.

Bron: Seventeen | Beeld: @oliviarodrigo, Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen