Kissing booth

‘The Kissing Booth 2’-sterren Joey King en Taylor Zakhar zijn samen op vakantie

Fans van The Kissing Booth 2 kunnen na het kijken van de film maar niet genoeg krijgen van Joey King en Taylor Zakhar Perez en het lijkt erop alsof de twee ook niet genoeg van elkaar kunnen krijgen.

Joey & Taylor

De twee co-sterren zijn op een speciale road trip en postten al een heleboel foto’s en video’s op hun socials. Van foto’s voor een fantastische waterval tot bij een blauwe zee: it’ll make you wish dat je erbij was.

Joey vierde onlangs ook haar 21e verjaardag en Taylor reageerde op haar post met ‘HOLY $h!t!’, wat nog meer roddels veroorzaakte over het feit dat de twee zouden daten.

Taylor postte ook een lieve Instagram post voor haar verjaardag waarin hij schreef: ‘Ik zou eerlijk gezegd all day over deze vrouw kunnen schrijven. Ze is de reden dat ik bij de KB2 familie ben gekomen, ze verwelkomde me met open armen en love, she supported me, she pushed me, ze maakte me aan het lachen (like in m’n broek plassen van het lachen en ik m’n onderbroek moest checken), ze inspireerde me om een betere acteur te worden, ze deelde haar familie met me, THE LIST GOES ON. Grateful for you forever.’

So. Freakin’. Cute.

Er gaan al roddels rond over de romance tussen Joey en Taylor ever since ze samen de big release van The Kissing Booth 2 vierden. Joey ontkende daarentegen in een interview met Glamour dat hij een stel met Joey is. But never say never…

Met The Kissing Booth 3 on it’s way, is er geen twijfel over mogelijk dat we nog meer van dit (potentiële) cute stel gaan zien! 

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: Instagram @taylorzakharperez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen