THIS IS NOT A DRILL: Er komen nóg twee After-films

O MY GOD. Er is zojuist bekendgemaakt dat er nóg twee After-films komen!1!1! Na After We Fell en After Ever Happy komen er ook nog een prequel en next-generation sequel. “

Director Castille Landon vertelde aan Teen Vogue dat ‘de After universe maar blijft uitbreiden’. Castille Landon zal ook de twee nieuwste films schrijven en regisseren. ‘Het fandom en hoe excited zij zijn en met wat voor input zij komen, inspireert ons als creators iedere dag’.

Prequel

De prequel is losjes gebaseerd op op het After-boek Before, die vertelt wordt vanuit Hardins perspectief. De regisseur vertelt dat de film een ‘larger converstation’ zal worden, gebonden aan wat er gebeurd is in Before, maar met een uitgebreider plot. ‘We zullen meer van zijn leven vóór Tessa zien en hoe die ontmoeting hem heeft veranderd als persoon‘, vertelt Castille. Omdat dit verhaal over de jongere Hardin gaat, zullen we Hero niet zien in deze film.

Sequel

De sequel zal gaan over de kinderen van Hardin en Tessa: Emery en Auden en hun neefje Addy die we al leren kennen in het laatste boek After Ever Happy. Ook in deze film zullen Hero en Josephine helaas niet te zien zijn als Hardin en Tessa.

Voor nu wachten we met smart op de release van After We Fell (check hier de eerste beelden!) en fantaseren we erop los over de twee nieuwe films. Keep you posted!

Bron: Teen Vogue | Beeld: After

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen