Charli en Dixie D'Amelio

TikTok-zusjes Charli en Dixie D’Amelio lanceren eigen make-up lijn bij dit merk

Zusjes Charli en Dixie D’Amelio zijn dankzij TikTok wereldberoemd geworden en dat heeft veel deuren geopend. Zo werkten de zusjes al eerder samen met Hollister en zijn ze bezig met een eigen podcast én realityshow. Nu lieten ze ook weten samen een very own make-up lijn te lanceren!

Charli en Dixie D’Amelio make-up lijn

16-jarige Charli en 18-jarige Dixie zijn de samenwerking aangegaan met Morphe voor een eigen make-up lijn. De ‘sub-brand’ heet Morphe 2 en richt zich vooral op de jongere doelgroep. ‘Samen met Morphe werken we eraan om te laten zien dat je beautiful bent with or without makeup’, vertelde Charli aan Allure. ‘Ik wil dat mensen zo veel of zo weinig kunnen dragen als ze willen en zich zelfverzekerd voelen.’

Check hier alles wat je moet weten over Charli D’Amelio.

Morphe 2

De nieuwe make-up lijn is perfect voor ‘dewy & glowy looks’ en bevat zes typen producten: een natuurlijke foundation die in 20 verschillende komt, sparkly jelly eye shimmers, cheek en lip mousses, gezicht en eye gloss, lip oils en een set Morphe kwasten.

Morphe 2 zal op 30 juli launchen op Morphe.com (dat gewoon naar Nederland verzend!) en op 2 augustus op Ulta.com. Waarschijnlijk zal het ook in no-time all over je TikTok te zien zijn (als het dan nog bestaat). Ga jij wat uit de nieuwe lijn scoren?

Check ook: Dit is de nieuwe boyfriend van TikTokker Dixie D’Amelio

LEES OOK:

Bron: The Cut | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen