To All The Boys Instagram @toalltheboysnetflix

‘To All The Boys’ krijgt een vervolg!

Heb jij To All The Boys: Always and Forever al gezien? Afgelopen weekend is de film op Netflix gekomen en wow, what a movie! Iedereen gaat zijn of haar eigen weg en helaas is dit het laatste deel van de filmreeks. Of toch niet? TATB krijgt een vervolg!

Warning: major spoilers voor To All The Boys: Always and Forever

To All The Boys: Always and Forever

In de laatste film van de To All The Boys-reeks studeert de cast af aan Adler High. Terwijl iedereen zich aan het voorbereiden is op het laatste jaar van de middelbare school én op het volwassen worden, maakt Lara Jean (Lana Condor) een aantal bijzondere reizen die haar aan het denken zetten. Hoe zal het leven er na high school eruit zien? Wat gebeurt er als iedereen hun eigen weg gaat? And most important: hoe ziet haar leven met Peter (Noah Centineo) eruit na het afstuderen? Het plan is simpel: de twee love birds gaan samen naar dezelfde universiteit en live happily ever after. Helaas wordt dit plan overhoop gehaald wanneer Lara Jean wordt afgewezen voor Stanford en op zoek moet naar een andere school. Vanaf dat moment wordt het spannend, want hoe vertelt Lara Jean dat aan Peter? Gaat ze voor haar eigen toekomst of voor haar relatie?

Vervolg

Terwijl wij nog op een roze TATB-wolk zitten en nog wat traantjes wegpinken omdat dit het einde is van To All The Boys, is er ook alweer iets om naar uit te kijken. TATB krijgt namelijk een opvolger! Jenny Han, de schrijfster van de TATB-boeken, heeft nog een andere boekenserie die uit drie delen bestaat en waar Amazon Prime een serie over gaat maken. YES!

Check ook: 9x Secret hints in de ‘To All The Boys’-films

The Summer I Turned Pretty

De tweede boekenreeks van Jenny Han die verfilmd wordt, heet The Summer I Turned Pretty en gaat over Isabel Conklin. Isabel brengt elke zomer door op het strand. So far, so good, maar dan wordt ze opgemerkt door twee broers en is geen enkele zomer meer hetzelfde… Liefdes bloeien op en harten worden gebroken. Exciting, right? Als je benieuwd bent naar het verhaal, kan je deel één van de reeks hier bestellen om alvast in de stemming te raken van de serie die eraan komt!

Bron: Hitkrant | Beeld: Instagram @toalltheboysnetflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen