Emily In Paris

Très excitant: dit zijn de nieuwe castleden van ‘Emily in Paris’ seizoen 2

Oui oui, we weten inmiddels dat de opnames van Emily in Paris seizoen 2 in volle gang zijn. Steeds meer deets worden duidelijk, want er is bekendgemaakt dat er drie (!) nieuwe castleden worden toegevoegd. Dit is wie ze zijn.

Nieuwe castleden ‘Emily in Paris’

Een nieuw seizoen met een nieuwe verhaal betekent ook nieuwe personages. In het tweede seizoen van Emily in Paris worden we dan ook voorgesteld aan drie nieuwe personen. We maken kennis met Alfie, gespeeld door Scream Queens-acteur Lucien Laviscount, die weleens de nieuwe liefde van Emily zou kunnen zijn. Waar ze hem in eerste instantie arrogant en sarcastisch vindt, leert ze de de Brit écht kennen waardoor haar gevoelens voor hem veranderen. We get it, Emily…:

Doe de quiz: welk Emily in Paris personage ben jij?

Andere castleden seizoen 2

Naast Lucien Laviscount krijgen ook acteurs Jeremy O. Harris en Arnaud Binard een rol in het tweede seizoen van Emily in Paris. Jeremy, die je kunt kennen van What We Do in the Shadows, speelt de rol van iconische fashion designer Gregory Elliot Dupree. Arnaud speelt Laurant G en is de eigenaar van een populaire nachtclub in Saint Tropez, die een deal sluit met Emily.

‘Emily in Paris’ seizoen 2

Wanneer de nieuwe én oude castleden te zien zijn in het tweede seizoen, is nog niet bekend. Ook is er helaas nog geen trailer verschenen van het nieuwe seizoen. Wel is bekend waar het vervolg over gaat en dat lijkt een hoop te gaan verschillen met seizoen 1… Lees hier wat we tot nu toe weten over Emily in Paris seizoen 2!

Lees ook: dit zijn alle hotspots uit de Netflix-serie Emily in Paris

Bron: Netflix | Beeld: Emily in Paris, ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen