Vanessa Hudgens Getty Images

Dit is de nieuwe boyfriend van Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens is opnieuw in love! Na haar break-up (na 9 jaar!) met Austin Butler, heeft deze pretty babe volgens bronnen weer officieel een relatie!

Vanessa Hudgens & Cole Tucker

Nadat er eerder rumours rondgingen over dat Vanessa aan het daten zou zijn met basketbalspeler Kyle Kuzma, meldde E! News later dat ze gespot was met een nieuwe basketbalspeler: Cole Tucker. De twee hadden een romantische dinner date in Laurel Canton, Californië en er gingen al snel roddels rond dat ze aan het daten waren.

‘Ze hadden een romantisch diner onder de sterren. Ze deelden wijn en eten en hadden een geweldige maaltijd die ongeveer twee uur duurde. Vanessa was de hele tijd aan het lachen en kon haar smile niet inhouden als ze naar Cole keek’, vertelde een ooggetuige. Ook werd eraan toegevoegd dat de twee hand in hand het Italiaanse restaurant verlieten.

Check ook: Er komt nóg een deel van The Princess Switch

Relatie

Inmiddels heeft een bron aan E! News bevestigd dat de twee als stel 2021 in zijn gegaan. ‘Ze zijn boyfriend en girlfriend en luidde samen het nieuwe jaar in.’ Ahw!

Benieuwd hoe Cole eruit ziet? Let us introduce you to him…

Vanessa’s Love Life

Eerder revealde Vanessa nog tijdens Entertainment Tonight dat ze bijna geen tijd heeft om te daten. Maar toen haar werd gevraagd waar ze naar op zoek is, deelde ze toch wat details. ‘Your girl’s open’, vertelde ze. ‘I feel like at the end of the day, het gaat over het hebben van dezelfde normen en waarden en dezelfde dingen willen. Ik ben niet kieskeurig, ik weet gewoon wat ik wil en als iemand mij die dingen kan geven, then great.’ Ook voegde ze er nog aan toe: ‘Het maakt niet uit of ze in the public eye staan of niet, het liefst niet, maar we’ll see.’

In januari werd bekend dat Vanessa en Austin Butler uit elkaar waren, na een relatie van bijna 9 jaar. Gelukkig heeft ze nu opnieuw de liefde gevonden!

Bron: E! News | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen