Victoria's Secret Nederland

Victoria’s Secret opent deze week haar deuren in Nederland!

The day we’ve all been waiting for is finally coming: Victoria’s Secret opent deze week!!1!1!! een full concept store in Nederland!

We horen je denken: eh, maar Victoria’s Secret zat toch al in NL? Ja, true. Maar in de VS-stores die er nu zitten, verkopen ze alleen beautyproducten, accessoires, (reis)tassen, paspoorthoesjes en parfums. In de nieuwe winkels gaan ze de hele collectie verkopen, dus ja, óók lingerie. *doet vreugdedansje*

Ben je van plan te gaan shoppen bij Victoria’s Secret? Check hier hoe je je juiste bh maat opmeet.

Westfield Mall NL

De full concept store komt in het gloednieuwe Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Deze week opent de mall haar deuren en vanaf donderdag 18 maart kunnen we shoppen bij Victoria’s Secret. Bye, bye money.

Naast VS komen ook onder andere Rievèra Maison, H&M, Jack&Jones, PME Legend, G-Star, Pandora en nog veel meer andere winkels en merken in de Westfield Mall.

Nog veel meer

Behalve shoppen is er straks nog veel meer te doen in de Westfield Mall. Zo komt er ook een supergrote food hall én Gamestate! In totaal komen er 280 winkels, restaurants en recreatiebestemmingen. We don’t know about you, maar wij gaan alvast een shopsessie inplannen. Enne… warning: die food hall smeekt je nog net niet om een 8-gangenlunch te doen en ook nog te blijven voor avondeten, zo veel lekkere opties zijn er. Who else is excited?

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen