Hannah Montana Imdb

Wait, betekent dit dat er een Hannah Montana reboot komt?

OMG, Hannah Montana heeft officieel een Twitter en Instagram account aangemaakt en deze is 100% verified, dus het is definitely her! Maar nu is de brandende vraag, waarom zit dit old-skool personage plotseling op social media?

Fans zijn super excited over het feit dat de voormalige Disney-ster, gespeeld door Miley Cyrus, nu haar eigen social media-accounts heeft. Een aantal mensen hadden al snel door dat Hannah Montana precies 15 jaar geleden, op 24 maart, in première ging op Disney Channel. Zouden de social media-accounts alleen zijn op het 15-jarige jubileum te vieren, of zit er meer achter?

Hannah Montana Reboot

Zouden deze nieuwe social accounts een hint zijn naar een possible reboot van de show? Miley heeft wel onlangs nog wat uitspraken gedaan over de possibility om de blonde Hannah pruik weer op te doen.

‘Eerlijk gezegd probeer ik de pruik vaak op te doen,’ vertelde Miley tijdens een bezoek aan The Carolina With Greg T In The Morning radioshow in augustus 2020. ‘De pruik ligt in de opslag lekker stof op te vangen en ik ben ready om haar er tussen uit te vissen. De mogelijkheid zal zichzelf uiteindelijk voordoen. Ik wil haar zeker tot leven wekken op een bepaald moment.’

Miley liet ook al weten ideeën te hebben voor Hannah en hoe zij zich zou vormen in 2020.

‘Ze heeft een grote makeover nodig, want ze zit een beetje vast in 2008, dus we zullen moeten gaan shoppen met Miss Montana. En ja, ik zou het superleuk vinden om nog een serie te doen. Ik zou het lastig vinden om opgesloten te zitten op een set voor een aantal jaar, maar dat is pas ergens in de toekomst en hopelijk kan ik dan zelf de regisseur zijn.’

Hannah Montana op Twitter

Fans zijn deze uitspraken van Miley zeker niet vergeten en denken daarom dat de social media accounts een aankondiging zijn voor de reboot.

Miley Cyrus’ brief aan Hannah Montana

Al snel postte Hannah haar allereerste post op haar accounts! Het was een brief van Miley Cyrus aan Hannah voor het 15-jarige jubileum.

‘Hey Hannah, het is alweer een tijdje geleden. 15 jaar om precies te zijn. Sinds de eerste keer dat ik die blonde pony over mijn voorhoofd schoof om mijn identiteit geheim te houden, om vervolgens in een roze badjas te glippen met een glitter HM over het <3. Ik wist het toen nog niet… Maar dat is waar jij voor altijd zou blijven bestaan. Niet alleen in mijn hart, maar in die van miljoenen mensen over de hele wereld. 

Miley vertelt in de brief ook hoe het was om op te groeien tijdens het filmen van de serie, inclusief het verliezen van haar opa kort voordat Hannah Montana in première ging.

‘Ik verloor mijn pappy, de vader van mijn vader, toen we bezig waren met het filmen van één van de eerste afleveringen van seizoen 1. Hij wilde volhouden en er lang genoeg zijn om de première op 24 maart te zien. Hij overleed op 28 februari. Hij heeft wel de reclame van de serie kunnen zien, die tijdens High School Musical op tv was. Hij beweerde dat dat een van zijn meest trotse momenten in zijn leven was,’ schrijft Miley.

Miley vertelt in haar brief ook over de grappige momenten. Ongesteld worden tijdens het dragen van een witte broek, het ontmoeten van een leuke jongen en het eindelijk mogen kopen van eigen auto om zelf naar set te rijden. Ze moest alleen wel haar oma meenemen, aangezien ze op dat moment nog te jong was om alleen te rijden.

‘Je hebt mijn liefde en dankbaarheid. Jouw zes jaar lang tot leven mogen brengen was een eer. Ik moet niet alleen jou bedanken Hannah, maar ook iedereen die in mij geloofde vanaf het begin. Je hebt mijn loyaliteit en waardering tot het einde. Met alle oprechtheid zeg ik, DANKJE, ik hou van je, Hannah Montana.’

Lees de hele brief hieronder!

Hannah gaf vervolgens de meest iconische reactie, ‘Leuk om van je te horen @MileyCyrus. Het heeft maar een decennium geduurd.’

Betekent dit dat we Miley na al deze jaren terug gaan zien in de blonde pruik? Maybe not, maar we will keep our fingers crossed!

Bekijk ook: Miley Cyrus doet iets opmerkelijks met sex toys en fans zijn confused

Bron: Seventeen | Beeld: IMDB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen