Bridgerton seizoen 2

Wait, is Bridgerton seizoen 2 nou wel al begonnen met filmen of niet?

Bridgerton-fans zijn volop antwoorden aan het zoeken bij Lady Whistledown na het zien van verwarrende posts op social media over de status van seizoen 2. Wordt er nou al gefilmd of niet?

Pas op voor spoilers over Bridgerton seizoen 1!

Bridgerton Colin en Anthony

Het begon allemaal toen Luke Newton (Colin Bridgerton) een foto plaatste van hem en zijn co-star Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton). In de foto zijn de twee volledig gekleed in kostuum en rijden ze op een paard. Even een refresher, Colin vertrok aan het einde van seizoen 1 om te gaan reizen. Anthony zal in seizoen twee en grotere rol gaan spelen terwijl hij op zoek gaat naar liefde.

In de caption van de Insta post stond ‘The boys are back in town’.

Verwarring seizoen 2

Fans waren super excited om hun favoriete Bridgerton broers weer terug te zien en konden nu al helemaal niet meer wachten op seizoen 2, zeker omdat er geruchten gingen dat het filmen in maart 2021 weer begonnen zou zijn.

Helaas werd het toen verwarrend… Nicola Coughlin, AKA Penelope Featherington en de enige echte Lady Whistledown, liet in een tweet weten dat seizoen 2 nog niet begonnen is met filmen. ‘Nog niet! Pruiken en jurken moeten nog gemaakt worden, maar binnenkort!’ schreef ze op Twitter als een reactie op een post dat de productie van seizoen 2 van Bridgerton al begonnen zou zijn.

#Throwback

Luke heeft erna snel zijn eerdere post aangepast en de hashtag ‘#THROWBACK #SEASON1’ in caps toegevoegd om aan te geven dat ze op dit moment nog niet aan het filmen zijn.

Enne, over de tweet van Nicola… Het is super logisch dat Lady Whistledown degene is die ons vertelt hoe het er écht voor staat. Laten we hopen dat we heel snel een sneak peak gaan krijgen van seizoen 2. We kunnen namelijk echt niet wachten tot we kunnen zien wat er verder gaat gebeuren met onze favoriete members van de British high society.

Bekijk ook: Bridgerton-actrice Nicola Coughlan woest om bizarre opmerking

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen