Ariana Grande

Wauw, Ariana Grande breekt opnieuw Guinness World Record

Onze favoriete pop-prinses Ariana Grande breekt wéér een groot wereldrecord! Dit keer krijgt ze het voor elkaar met haar hits die keer op keer in de Billboard Top 100 op nummer #1 terecht zijn gekomen. De vorige recordhouder was also miss Grande, so no worries, diegene die ze van de troon stoot is zichzelf.

Wat is de Billboard Top 100?

De Billboard Top 100 is de belangrijkste hitlijst van de VS. Op de website van Billboard verschijnt elke week The Hot 100 Chart en in deze lijst staan de beste singles van het moment. Je kan het vergelijken met de Top 40 van Nederland. Ook kan je Billboard kennen van de jaarlijkse Billboard Music Awards waar prijzen worden uitgereikt aan de populairste artiesten. Kortom, als je het bij Billboard goed doet, dan ben je écht goed.

Welk record heeft Ariana Grande gebroken?

De Thank U, Next-zangers heeft het voor elkaar om de meeste songs direct op nummer #1 te krijgen in de Billboard Hot 100. Het nummer Positions, de eerste single van het gelijknamige album, stond op 7 november 2020 gelijk bovenaan in de hitparade.

Dit is het vijfde nummer van de popster die direct op de eerste plek staat. De andere nummers van Ariana Grande die op No. 1 binnenkwamen waren:

 • Thank U, Next (2018)
 • 7 Rings (2019)
 • Stuck with U (ft. Justin Bieber) (2020)
 • Rain on Me (ft. Lady Gaga) (2020)

Doe ook de QUIZ: Hoe goed ken jij het album Postitions van Ariana Grande?

Meer records op naam van Ariana Grande

Guinness Book of World Records zegt dat de vorige recordhouder óók Ariana was en ze dus haar eigen record heeft verbroken. Daarnaast heeft miss Grande veel andere Guinness-records op haar naam staan, waaronder de meest gestreamde track op Spotify in één week, meest populaire Eevee-tattoo (haar Pokémon tattoo), de meeste abonnees voor een vrouwelijke muzikant en de meeste volgers op Instagram voor een vrouwelijke muzikant.

Kan je niet genoeg krijgen van Ariana Grande? Op Netflix staat nu de film Excuse Me, I Love You, waarin je de princess of pop ziet tijdens haar Sweetener World Tour.

Bron: USA Today | Beeld: ANP – Photo by Christopher Polk/Rolling Stone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Myronglobe
  Myronglobe
  Reactie: free chat online singles [url="http://freedatingsitesus.com/?"]free chat now [/url]
  Beantwoorden
 • JavierQuock
  JavierQuock
  Reactie: how to use tinder , how to use tinder [url="http://tinderentrar.com/?"]tinder login[/url]
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen