Whatsapp Pixabay

WhatsApp krijgt drie nieuwe functies!

Ben jij – net als wij – ook verslaafd aan WhatsApp en ben je 24/7 aan het appen? Dan hebben we goed nieuws! Binnenkort komen er namelijk drie nieuwe functies naar WhatsApp, die alles nóg makkelijker moeten maken.

WhatsApp-achtergrond

Facebook test momenteel een nieuwe feature waarbij je in WhatsApp de achtergrond per chat kunt veranderen! Elke chat kun je hierdoor anders maken, waardoor je nooit meer een berichtje in de verkeerde chat kunt sturen. Geef de chat met je bestie bijvoorbeeld een opvallende kleur, zodat je alle juicy details van afgelopen weekend niet weer per ongeluk naar je klassenchat stuurt.

Geheugenmanagement

Het is logisch dat je met de één meer appt dan met de ander. Daarom is WhatsApp ook bezig met de feature ‘geheugenmanagement’. Hiermee kan je precies zien hoeveel geheugen elke chat in beslag neemt, waardoor je supersnel bestanden kunt verwijderen om ruimte vrij te maken op je telefoon. Je krijgt een overzicht van al je doorgestuurde berichten en de berichten die je niet als favoriet hebt gemarkeerd, kun je in een klap verwijderen.

WhatsApp stickers

Waarschijnlijk hebben jij en je bestie al zo’n beetje alle stickers verzameld die je binnen WhatsApp hebt, en hebben jullie bovendien ook een heleboel grappige stickers die jullie zelf hebben gemaakt. Maar tussen al die stickers, kan het nog best lastig zijn om de juiste te vinden. WhatsApp komt daarom nu met een zoekfunctie (dezelfde als die voor GIFjes), zodat je supersnel de juiste sticker kunt vinden.

Helaas is het nog niet bekend wanneer de nieuwe features precies gaan verschijnen.

LEES OOK:

Bron: GIRLZ | Beeld: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen