Cruella M.A.C.

Dit merk komt met een Cruella collectie

Cruella staat bekend om haar iconic red lips en black eyeshadow. Ben jij obsessed met deze look? Dan is de Disney Cruella collectie van M.A.C. perfect voor jou.

Cruella

Nog een paar weken en dan kunnen we Cruella ein-de-lijk zien! Voor de liefhebbers van Cruella’s iconic look, komt M.A.C. nu met een speciale Disney collectie die inspired is op deze villain én fashion icon, die bekend staat om haar red lips en black and white eyeshadow.

Lees ook: Dit is de nieuwe trailer van déze Disney-remake

Dit is de M.A.C. collectie

De Disney Cruella collectie is limited edition, so don’t be fashionable late. Voor je lippen kun je kiezen uit een matte lipstick en een retro matte liquid lipcolour. Beide komen in drie kleuren. De matte lipstick is er in de kleuren Sweet-N-Vicious (lichtroze), De Vil In The Details (fel rood) en Camden Caper (bloedrood). Queen of Mean (brownie pink-neutral), Mayhemmed (rood) en Glamarchy (bloedrood) zijn de kleuren van de retro matte liquid lipcolour. De collectie is vanaf 28 mei verkrijgbaar.

For the eyes

Voor de ogen is er een dual-ended pro longwear eyeliner met de kleuren De-Vinyl (zwart) en Tightly Laced (wit) én een eyeshadow pallet Cruella To be Kind met acht(!) kleuren.

Naast de eyeliner en de eyeshadow kun je ook nog een eye brush en fake lashes scoren.

For the face

And last but not least: face. Voor je cheeks is er een powder blush duo met de keuren Tickled Pink (fel roze) en Cruel-La Intentions (neutraal) én een face brush!

Beeld: M.A.C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen