Xupermask Wil I Am

Wil je hebben: Will.I.Am brengt het allereerste ‘smart’ mondkapje uit

Mondkapjes… Tja, ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Terwijl het in het begin nog onwennig was, zijn we nu niets anders meer gewend. Dat het mondkapje net zo normaal is geworden als een smartphone, is maar al te duidelijk geworden nu Will.I.Am de ‘Xupermask’ gaat lanceren.

De ‘Xupermask’ van Will.I.Am

Zanger Will.I.Am droeg tijdens de MTV VMA’S in 2020 een bijzonder mondkapje, het zag er namelijk uit als een soort gasmasker. Dit werd uiteindelijk het prototype voor zijn ‘smart mask’. Het grote Amerikaanse techbedrijf Salesforce vond het er zo cool uitzien, dat het bedrijf contact opnam met Will.i.Am om het masker verder te ontwikkelen.

Na een jaar lang productie is het eindelijk zover: het hypermoderne mondkapje, aka de ‘Xupermask’, zal eindelijk gelanceerd worden!

‘Xupermask’ functies

Achter het ontwerp van dit bijzondere mondkapje zit ontwerper Jose Fernandez. Hij is zeker geen onbekende, aangezien hij eerder al kostuums heeft mogen ontwerpen voor films als The Avengers, Black Panther en X-Men. Het masker is gemaakt van siliconen en is voorzien van LED-lampjes, een geluiddempende koptelefoon én heeft drie ingebouwde ventilatoren. Oh, hij heeft ook nog een oplaadbare batterij en een Bluetooth 5.0 connectie. En dat hele probleem van een beslagen bril krijgen is forever verleden tijd.

Wanneer komt de ‘Xupermask’ uit?

De eerste drop van de ‘smart mask’ zal op donderdag 8 april worden gelanceerd. De zanger is superenthousiast over zijn samenwerking en het eindresultaat van de mondkap. ‘We hebben Xupermask ontwikkeld om verandering aan te brengen in het ‘nieuwe normaal’. Het dragen van een mondkapje is zo gewoon geworden, dat we dit naar een hoger niveau wilden tillen. Dus met alle technische snufjes waaraan we tegenwoordig behoefte hebben. Deze smart mask is niet alleen technisch hoogstaand, maar ziet er ook nog fashionable uit’, vertelde Will.I.Am. Hoe duur het nieuwe nieuwe masker precies gaat zijn, is nog niet duidelijk.

Check ook: Waarom iedereen het heeft over het mondkapje van Beyoncé

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram @iamwill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen