Dear Evan Hansen

YES: dit is de trailer van de musicalfilm ‘Dear Evan Hansen’

Een heleboel musicals en theatervoorstellingen vinden hun weg naar het grote scherm. Zo ook Dear Evan Hansen (aka de favoriete musical van CG!’s hoofdredacteur Ivana)! Dinsdag bracht Universal de eerste trailer uit voor de langverwachte verfilming van de Tony-winnende musical. Are you as excited as we are?!

Waar gaat ‘Dear Evan Hansen’ over?

Dear Evan Hansen vertelt het verhaal van Evan, een angstige en eenzame middelbare scholier die op advies van zijn therapeut brieven aan zichzelf schrijft. Wanneer zijn klasgenoot, Connor Murphy, een van deze brieven aanneemt en door zelfmoord sterft met het briefje in zijn zak, gaan Connors ouders ervan uit dat het de laatste woorden van hun zoon zijn, gericht aan Evan. Evan gaat ermee akkoord, vertelt de Murphys dat hij bevriend was met Connor en gaat door met de leugen totdat deze te groot wordt too handle.

Lees ook: OMG, Élite krijgt een mini-serie!

Cast ‘Dear Evan Hansen’

Ben Platt, die je onder andere kunt kennen van Pitch Perfect en The Politician, speelde al de rol van Evan Hansen in de Broadway-musical. Nu gaat hij deze rol ook spelen in de film., waarin hij wordt vergezeld door Kaitlyn Dever, Amandla Stenberg (The Hunger Games), Amy Adams (The Woman in the Window) en Julianne Moore.

Releasedatum & trailer

Fans van de musical zullen blij zijn om te zien dat de film een hele vergelijkbare verhaallijn heeft met het origineel, zelfs inclusief Evan’s klassieke blauwe polo en amazing muziek. De release van Dear Evan Hansen staat in Nederland voor 23 september 2021 gepland.

Check hieronder de trailer, die zorgt voor instant KIPPENVEL!

Lees ook: serietip: de feel-good serie Special op Netflix

Bron: Seventeen | Beeld: Dear Evan Hansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen