Disney Cruella

YES: er komt een deel 2 van ‘Cruella’

De film over Cruella de Vil uit 101 Dalmatiërs draait pas nét in de bioscopen, maar Disney heeft nu al bekend gemaakt dat er een deel 2 op de planning staat van Cruella!

Disney reboot ‘Cruella’

In de nieuwe Disney live-action reboot Cruella draait het verhaal volledig om deze bad girl uit de klassieker 101 Dalmatiërs. De film gaat over het leven van Estella (Cruella) vóór de gebeurtenissen in 101 Dalmatiërs en hoe ze het probeert te maken in de modewereld. Haar baas barones Von Hellman (gespeeld door Emma Thompson) maakt dit haar niet makkelijk. Wanneer Estella he-le-maal klaar is met de narigheid van haar baas, komt haar kwaadaardige kant naar voren. Vanaf dat moment ontstaat dan ook de Cruella zoals we haar kennen: bad and cruel. It gets even better: Estella/Cruella wordt door niemand minder gespeeld dan Emma Stone!

Lees ook: de fases waar je in belandt als je serie is afgelopen

Cruella deel 2

De bioscopen zijn ein-de-lijk weer open, dus je kunt nu finally Cruella checken! Kun je niet wachten op meer van deze bad girl te zien? Dan hebben we goed nieuws: Disney werkt namelijk al aan een vervolg van de film, meldt The Hollywood Reporter. Behalve dat regisseur Craig Gillespie en scenarioschrijver Tony McNamara weer meewerken aan het tweede deel, zijn er geen andere deets bekend over Cruella 2. But we know it’ll be worth the wait!

Benieuwd naar het eerste deel? De trailer check je hier:

Lees ook: dit komt er allemaal op Netflix in juni

Bron: AD | Beeld: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen