Noah Centineo

Yes! Noah Centineo gaat spelen in een nieuwe Netflix-film

We kennen Noah natuurlijk van zijn rol als Peter Kavinsky in de To All the Boys-fims. De hottie gaat nu in een hele andere soort film spelen: een film over de Reddit Gamestop drama.

 

Waar gaat de film over?

De film zal zich focussen op de huidige Reddit vs. Wall Street GameStop situation. Grote kans dat je hier de afgelopen dagen iets van opgevangen hebt, maar ICYMI geven we een korte uitleg. GameStop is een bekende videogame-winkel in Amerika met winkels verspreid over heel Amerika, Canada en Europa. Tegenwoordig doen de fysieke winkels het niet meer zo goed. De fanbase van GameStop deed daarom een oproep op social media om met elkaar zoveel mogelijk aandelen van het bedrijf te kopen. Op deze manier steunen zij de videogame-winkel en maken ze het lastig voor grote corporaties met veel geld, om hen volledig op te slokken.

Wanneer komt de film op Netflix?

Wanneer de film op Netflix komt is nog niet bekend en ook het filmen is nog niet begonnen. De streamingdienst heeft aangegeven niets te willen zeggen over de mogelijkheid van deze film, dus we zullen nog even moeten wachten tot we Noah in de film gaan zien. Gelukkig hebben we deze maand wel een Noah Centineo film om naar uit te kijken: To All The Boys: Always and Forever.

Welke rol Noah Centineo krijgt in de nieuwe Netflix-film is nog niet bekend.

Bron: TeenVogue en NOS |Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen