Zac Efron

Zac Efron is aan het daten met Vanessa

OMG Zac Efron heeft een nieuwe vriendin en wij krijgen er High School Musical kriebels van. Haar naam is namelijk Vanessa. Helaas is het niet dezelfde Vanessa als een paar jaar geleden maar een Australisch model.

Nieuwe lover

Hands up als jouw hart ook een sprongetje maakte toen je hoorde dat Zac Efron’s nieuwe vriendin Vanessa heet. Sadly is het niet dezelfde Vanessa waarmee hij een setje was in High School Musical. Deze Vanessa Valladares is model, werkte in de bediening en komt uit Australië.

Check hier 14x films met Zac Efron om dit weekend te kijken

The love story

Rumor has is dat Zac zijn nieuwe bae heeft keren kennen in het cafe waar ze werkte in Byron Bay, Australië. Vanaf dat moment heeft Vanessa haar baan opgezegd en is ze bij Zac ingetrokken. Things are going pretty well en hoewel veel fans blij zijn voor Zac, kunnen sommigen de naam ‘Vanessa’ niet los zien van zijn High School Musical romance.

Reacties

Veel mensen lazen alleen de kop van het nieuwsbericht dat Zac aan het daten is met Vanessa en dachten dat het om Vanessa Hudgens ging. Voor deze mensen was het dan ook een grote teleurstelling toen ze erachter kwamen dat het niet die Vanessa was. Over de shipname hoeven we in ieder geval niet na te denken…

LEES OOK:

Bron: Seventeen| Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen