Zayn en Shawn Mendes

Zayn én Shawn Mendes delen hun telefoonnummer

Zayn en Shawn Mendes hebben gisteren telefoonnummers op social media gepost, OMG! But the big question is: wat gebeurt er als je de nummers belt of een berichtje stuurt?

Zayn

Zayn postte gister het nummer +1 (323)-991-9296 op social media en fans gingen helemaal los. Iedereen was natuurlijk benieuwd wat er zou gebeuren als je het nummer belt. Is het Zayn zijn echte nummer? Zou hij echt opnemen? Al snel deelden fans filmpjes waarin ze Zayn probeerden te bereiken. Als je het nummer belt, krijg je korte stukjes van Zayn’s nieuwe album Nobody is Listening te horen! Het hele album komt aanstaande vrijdag (15 januari) uit.

Super leuk of course, maar je moet wel een beetje oppassen als je in Nederland woont. Omdat het een buitenlands nummer is, kunnen de kosten van het telefoongesprek namelijk al snel hoog oplopen.

Liam Payne over vertrek Jesy Nelson: “dezelfde reden als Zayn”

Shawn Mendes

Ook Shawn Mendes deelde een telefoonnummer op social media! In zijn Insta Story schreef hij: ‘Stuur me een berichtje, vooral als je houdt van koffie en mediteren!’ met het nummer +1 305-745-7485 erbij. Shawn heeft dit telefoonnummer speciaal voor fans, dus hij reageert echt als je hem een berichtje stuurt. Houd ook bij gesprekken met Shawn Mendes rekening met extra kosten, want zijn telefoonnummer is ook buitenlands.

Check ook: Zo beveilig je jouw WhatsApp tegen hackers en oplichters

Shawn Mendes

Bron: GIRLZ, Teenmag | Beeld: ANP – Jordan Strauss, Angela Weiss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen