Onedirection

One Direction is back!

Vandaag is het zover! We vieren het 10-jarige bestaan van One Direction en de band heeft een té schattige video gemaakt.

10 jaar One Direction

Als we het PR Bureau Simon Jones PR moeten geloven, wordt er een speciale 10-year celebration video voor alle 1D fans gemaakt. ‘De video zal volzitten met highlights van de carrière van One Direction, van het vormen bij The X Factor tot het releasen van hun single History, inclusief clips van muziekvideo’s, optredens en behind-the-scenes content. En natuurlijk de speciale band die ze hebben met hun fans‘, schrijft het bedrijf op hun website.

Website

Maar dat is nog niet alles! Simone Jones PR zegt dat er ook een brand-new 1D website zal komen met onder andere ‘interactieve afspeellijsten’, een timeline van het begin van hun carrière tot hun break en een archief vol met music video’s, artwork, tv optredens en behind-the-scenes en nog nooit eerder vertoonde beelden. De site zal een ‘meeslepende en opwindende interactieve fanervaring’ zijn.

Doe ook de quiz: welk lid van One Direction past het beste bij jou?

EP’s

Ook zegt het persbureau dat er ‘heringedeelde EP’s zullen worden gereleased, vol met B-sides, zeldzame nummers, remixes, live opnames en akoestische versies.’

Thank you video

1D heeft een té schattige ‘thank you’-video gedeeld waarin we wat hoogtepunten en bts beelden zagen van de jongens. Go watch it yourself!

Heb jijzelf ook een jubileum te vieren? Check hier een aantal leuke manieren om dat te doen!

LEES OOK:

Bron: E!news | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen