Kanye West

Zo verliep de eerste presidentscampagne van Kanye West

De eerste presidentiële rally van Kanye West is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Zo kwam hij in een kogelvrij vest de zaal in, had ‘2020’ in zijn haar geschoren en kon zijn emoties niet in bedwang houden toen het over het onderwerp abortus ging…

Eerder schreven we hier al dat de meningen over over het mogelijke presidentschap van Kanye West zijn verdeeld. Zo heeft hij onder andere gezegd dat de slavernij van Afro-Amerikanen door de eeuwen heen een ‘keuze’ is geweest en dat hij tegen abortus is. Dat laatste kwam tijdens zijn rally ook ter spraken. Hij liet weten dat hij zijn vrouw, Kim Kardashian, bleef aandringen op een abortus tijdens de zwangerschap van North, volgens TMZ.

Veel emotie

Kanye kon zijn emoties moeilijk in bedwang houden. ‘Ik had bijna mijn eigen dochter vermoord. Kim had de pillen al in haar hand, totdat God zich tot mij keerde en zei dat als ik met zijn visie zou spelen, hij dat ook met die van mij zou doen‘. Ook liet hij weten dat zijn eigen vader hem vroeger had willen laten weghalen. ‘Mijn moeder heeft mijn leven gered’, vertelde hij emotioneel.

Scheiding

Het bleef niet alleen bij het persoonlijke verhaal over abortus, maar hij vertelde ook dat Kim hierna misschien wel van hem wil scheiden, maar dat hij dan altijd blij zal zijn dat ze North ter wereld heeft gebracht.

BDY

De partij van Kanye West wordt BDY genoemd. Een afkorting die volgens hem staat voor Birthday Party aka de Verjaardagspartij.

LEES OOK:

Beeld: ANP | Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen