Jonas Brothers Frankie Jonas

Zó ziet de vierde Jonas Brother eruit

Als we het over de Jonas Brothers hebben, bedoelen we meestal Nick, Kevin en Joe. Maar wist je dat er ook nog een vierde Jonas Brother bestaat? Frankie Jonas is ooit omgedoopt tot de ‘Bonus Jonas’. Gelukkig is het nu Frankie’s time to shine op, jawel, TikTok!

Frankie Jonas

Frankie Jonas is 20 jaar oud en geboren in Ridgewood. Hij is de jongste Jonas brother en he’s currently running the TikTok game. Ondanks het feit dat Frankie niet bij de band van zijn broers hoort, heeft hij inmiddels zijn eigen succes gevonden.

Hij is in oktober begonnen met het maken van TikToks en heeft in deze korte rijd al ruim 1,4 miljoen volgers en 19,4 miljoen likes verzameld. Hij maakt veel grapjes over het feit dat hij de ‘Bonus Jonas’ is en acteert scènes na uit Married to Jonas. Een reality serie van zijn broer Kevin en zijn vrouw. Fans zijn dol op Frankie en zijn brutale Gen Z humor. Hij lijkt totaal niet op zijn broers die – toen op zijn leeftijd – perfect pasten in het Disney Channel plaatje.

Check ook: 8 TikTok fashion items die je non-stop voorbij ziet komen op je FYP

Carrière

Wist je dat Frankie naast zijn TikTok-carrière ook in een aantal films heeft gespeeld? Zo maakte hij een appearance in Camp Rock 2: The Final jam en was zijn stem te horen als één van de main characters in de film Ponyo. Ook was hij vaak te zien in de Disney Channel show Jonas. Ondanks dat heeft Frankie lang in de schaduw van zijn broers geleefd.

Naast zijn TikTok fame gaat Frankie studeren aan Colombia University in New York City, waar hij vlak voor de pandemie naartoe is verhuisd. Op TikTok plaatst hij dan ook een oproep om nieuwe vrienden te ontmoeten.  

Check ook: alles wat je moet weten over de reality show van de D’Amelio’s

The Jonas Brothers

Nu de jongste Jonas zo populair is, worden de oudere Jonas broers gezien als ‘Frankie Jonas’ brothers.’ In plaats van andersom!

In een recente TikTok showt Frankie alle comments op Nick’s TikTok waarin staat ‘Omg is this frankie jonas’ brother????’. Waarop Nick reageert met ‘Joe, Kevin, vergeet wat ik zei over Frankie mee te laten doen aan de band.’

Zijn andere broer Joe reageert iets enthousiaster. Hij heeft zijn TikTok bio namelijk verandert in: ‘Just a Frankie Jonas stan.

Img 3184

Bron: Mashable, NJ.com | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen