Monica Geuze

Zo ziet het nieuwe huis van Monica Geuze eruit and more good news voor fans

Eerder is bekend geworden dat Monica Geuze samen met haar vriend Robbert een huis heeft gekocht! Nu geeft ze in haar vlog een kijkje in de luxe woning. But wait, there’s more, want op Insta laat de YouTuber ook iets heel leuks weten.

Het nieuwe huis van Monica Geuze

Monica Geuze heeft samen met boyfriend Robbert een prachtig huis in Amsterdam Oud-Zuid gekocht voor maar liefst 1,6 miljoen (!). Good for her, want ze liet al eerder in haar vlogs weten dat ze niet kan wachten om weer in Amsterdam te wonen. Op dit moment woont Monica met haar dochtertje Zara-Lizzy nog in Vinkeveen, maar nu gaat ze dan eindelijk terug naar de hoofdstad. De woning is helemaal ready, maar toch laten Monica en Robbert het één en ander aanpassen. Dat showt Monica in onderstaande vlog.

Wil je meer zien van het huis? Well, that’s possible, want de website Bekende Buren heeft beeld van de nieuwe woning. Met de ruimte die het huis heeft (216 vierkante meter!), kan Monica de wens voor een inloopkast realiseren en ook is er meer dan genoeg ruimte voor een broertje of zusje voor Zara-Lizzy.

Meer nieuws

And there’s more, want er komt een tweede seizoen van Like Monica! Dat vertelt Monica ook in bovenstaande vlog en bevestigde ze opnieuw in haar Instagram Stories. In de vlogs zien we al jaren hoe het leven van Monica Geuze is, maar in de realityshow Like Monica stelt de vlogster zich nog meer open. Waarschijnlijk gaan we in seizoen 2 van Like Monica veel van de verbouwing en verhuizing zien. Net als seizoen 1, is het tweede seizoen te zien bij Videoland. Wanneer deze precies online komt, is nog niet bekend.

Check ook: Demi Lovato heeft geen geheimen in trailer nieuwe docu

Monica Geuze seizoen 2 Like Monica Bron: Instagram @monicageuze
Instagram @monicageuze

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP, Patrick Harderwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen