Veelgestelde vragen

Abonnement

Kan ik mijn welkomstgeschenk ruilen?

Helaas kunnen welkomstgeschenken niet worden geruild.

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?

Bekijk alle aanbiedingen en sluit eenvoudig via het formulier een abonnement af of bel naar de klantenservice via 088-133 86 70 (op werkdagen bereikbaar van 09.00-17.00).

Wanneer ontvang ik mijn eerste tijdschrift?

Als je een abonnement bestelt, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de datum waarop je het eerste nummer kunt verwachten.

Wanneer ontvang ik mijn welkomstgeschenk?

Je ontvangt jouw cadeau circa 14 dagen na ontvangst van de betaling. Acties met welkomstgeschenken zijn altijd zolang de voorraad strekt. Indien het gekozen geschenk niet meer voorradig is en/of niet meer leverbaar is, krijg je een alternatief aangeboden of kun je kiezen voor de aangeboden prijskorting.

Ik woon in het buitenland. Kan ik me dan ook abonneren op CosmoGIRL!?

Vul het contactformulier in en vermeld in welk land je woont, zodat de klantenservice de mogelijkheden kan bekijken.

Ik heb een bezorgklacht, waar kan ik hiermee terecht?

Het is echt heel vervelend als CosmoGIRL! niet (op tijd) wordt bezorgd. Daarom willen we het heel graag weten als je een klacht hebt over de bezorging. Heb je een klacht? Vul dan het formulier in.

Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?

Laat via het adreswijzigingsformulier je nieuwe adres achter en wij regelen dat CosmoGIRL! voortaan in de brievenbus van je nieuwe huis valt. Wij ontvangen jouw adreswijziging graag uiterlijk drie weken van tevoren.

Waar kan ik mijn abonneenummer vinden?

Je vindt het abonnementsnummer op de adresdrager van het magazine.

Ik heb een abonnement cadeau gegeven, stopt deze automatisch?

Cadeau-abonnementen lopen automatisch door tot wederopzegging. Als je niet wilt dat het abonnement doorloopt na de eerste periode, zorg dan dat je de opzegging op tijd doorgeeft.

Stopt mijn abonnement automatisch?

Nee, tenzij nadrukkelijk anders vermeld, alle abonnementen worden automatisch verlengd tot wederopzegging. Proefabonnementen stoppen wel altijd automatisch.

Hoelang loopt mijn abonnement?

Wanneer je een abonnement neemt, ontvang je standaard het aantal aangegeven nummers. Daarna loopt het abonnement door totdat je deze zelf opzegt.

Wat is het opzegtermijn van mijn abonnement?

Na je eerste abonnementstermijn is jouw abonnement per maand opzegbaar.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Via het opzeggingsformulier kun je je abonnement opzeggen.

Wat zijn de abonnementsvoorwaarden?

Het abonnementsgeld voor CosmoGIRL! dient vooruit te worden voldaan. Bij niet tijdige betaling kan het abonnement (tijdelijk) worden stopgezet en worden herinneringskosten in rekening gebracht. Een abonnement geldt voor de opgegeven periode en wordt nadien – behoudens tijdige opzegging – automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd. Opzegging dient in dat geval uiterlijk 1 maand voor verschijning van het eerste nummer van de nieuwe abonnementstermijn te gebeuren. Beëindiging van het abonnement na automatische verlening kan met inachtneming van het opzegtermijn van 1 maand. Abonneegegevens worden opgegeven in een database en kunnen worden gebruikt om je te informeren over abonnementen, aanbiedingen en andere producten van Audax Publishing en/of haar partners. Indien je tegen dit laatste bezwaar hebt, kan je dat kenbaar maken via klantenservice@cosmogirl.nl.

Wat zijn de contactgegevens van jullie klantenservice?

Onze klantenservice is bereikbaar via het contactformulier of via 088 - 133 86 70 (op werkdagen bereikbaar van 09.00-17.00 uur).

CosmoGIRL!

Hoe kan ik meedoen met de prijsvragen in het magazine?

Prijsvragen uit het blad worden verspreid over de weken op de website gezet. Houd dus de website in de gaten als jouw favoriete prijsvraag nog niet online staat. Om mee te kunnen doen moet je eerste een account aanmaken en het formulier mét het codewoord invullen. Het codewoord vind je in het blad, op de pagina van de prijsvraag.

Hoe kan ik een account aanmaken op CosmoGIRL.nl?

Als je een account maakt, kun je heel makkelijk stemmen op polls, reageren op artikelen en meedoen met prijsvragen. Via de registeren-pagina kun je eenvoudig een account aanmaken met je e-mailadres. Het kan ook heel eenvoudig via Facebook of Instagram: je drukt op de knop en geeft toestemming. Dan kom je automatisch terug op CosmoGIRL.nl en ben je gelijk ingelogd.

Wat zijn de huisregels op CosmoGIRL.nl?

We willen het op CosmoGIRL.nl heel gezellig houden, daarom hebben we even een paar huisregels opgesteld. Daar ga je je als good girl natuurlijk aan houden, maar stél dat je dat niet doet dan heeft CosmoGIRL.nl het recht om jou geen toegang meer te geven tot CosmoGIRL.nl. Dat wil je natuurlijk niet! Hou je daarom aan de volgende regels: 1. Je maakt geen reclame en plaatst geen spam. 2. Je maakt geen kwetsende of discriminerende opmerkingen. 3. berichten waarin reclame, spam of kwetsende opmerkingen staan worden zonder waarschuwing van CosmoGIRL.nl verwijderd.

Wat kan ik doen als ik zie dat iemand zich niet aan de regels houdt?

Dan kun je dat melden via het contactformulier. Geef ons ook even de link van het artikel door en dan gaan we op onderzoek uit.

Hoe kan ik anoniem reageren op artikelen?

Je kunt een reactie typen en vervolgens ‘Anoniem’ aanvinken. Je moet wel altijd ingelogd zijn om te reageren, maar je naam komt dan niet bij jouw reactie te staan.

Kan ik stage lopen bij CosmoGIRL!?

Helaas is er bij de redactie van CosmoGIRL! geen mogelijkheid om een korte beroepsstage te lopen of ‘een dagje mee te kijken’. Wel zijn we altijd op zoek naar redactionele stagiaires voor minimaal drie maanden met een HBO-opleiding richting media of journalistiek. Voldoe je aan deze eisen en denk je de tone of voice van CosmoGIRL! te pakken te hebben? Vul dan het contactformulier in.

Hoe kan ik contact opnemen met de redactie?

Via het contactformulier kun je content met de (web)redactie opnemen.

Webshop

Wat zijn de betaalmethoden?

Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig via iDEAL, Mastercard en Visa of via Vooruitbetalen via bankoverschrijving.

Welke artikelen kan ik niet retourneren?

Onder andere tijdschriften, boeken en verzegelde producten. Kijk in de Algemene Voorwaarden voor alle uitsluitingen.

Wordt een bestelling van meerdere artikelen in 1 keer bezorgd?

In principe word de gehele bestelling in 1 keer bij je bezorgd. Mocht een artikel niet voorradig zijn, dan zullen we deze later naleveren.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het (brievenbus)pakket. We hanteren hier de tarieven van PostNL. Het bedrag zie je in de laatste stap, vóór je gaat afrekenen.

Wie bezorgt mijn bestelling?

De bestellingen worden bezorgd door PostNL.

Ik wacht al 14 dagen, maar ik heb nog niks ontvangen?

Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Waarom heb ik nog geen orderbevestiging gekregen?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je direct een orderbevestiging. Heb je geen mail ontvangen, kijk dan in je ongewenste mail. Het is ook mogelijk dat er iets is misgegaan met het invullen van je e-mailadres. Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden.