CG!’s Ivana kletste met Zac Efron en Zendaya

Wat doe je als je hoort dat je Zac Efron en Zendaya in Londen mag interviewen over hun nieuwe film The Greatest Showman? Juist: je gilt, je springt, je klapt in je handen als een overenthousiaste zeeleeuw zijdens een show in het Dolfinarium en gilt nog een keer, maar dan nog harder. Zo, dan heb je een beeld van hoe de CG!-redactie erbij stond toen Ivana hoorde dat ze dat mocht gaan doen. Niet dat dit per se belangrijke achtergrondinformatie is, maar we wilden jullie dit beeld niet onthouden.

Starstruck

Goed, dan nu waar het om draait: het interview over The Greatest Showman met ZAC EFRON en Zendaya. Ivana is na alle interviews die ze al voor CG! heeft gedaan niet zo snel meer starstruck, maar  laat Zac Efron nu net haar grootste crush ever zijn…

Voor een objectief oordeel over de film moet je dus niet bij haar zijn. Voor een potje fangirlen daarentegen.. Check de video!

Interview

Het uitgebreide interview over The Greatest Showman lees je (waar anders?!)  in CG!’s januarinummer, dat nu in de winkels ligt! GO GET IT!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen