Deze Spaanse serie wordt je nieuwe favoriet

Spaanse series zijn een enorm succes op Netflix. Dat hebben we allemaal gemerkt met La Casa de Papel en Vis a Vis. Allebei al gebinged? No worries. Netflix komt met een nieuwe favoriet, namelijk La Víctima Número Ocho. We zijn benieuwd of deze serie La Casa De Papel van de troon gaat stoten.

La Víctima número Ocho

In de serie wordt een dorpje in het Noorden van Spanje getroffen door een terroristische aanslag. Hierbij komen zeven mensen om het leven. Ze pakken uit eindelijk een dader, maar hier komen veel twijfels bij kijken. Is dit ‘m nou wel of niet?

Een zwangere agent krijgt de taak dit tot op de bodem uit te zoeken. Maar haar zwangerschap staat haar daarbij behoorlijk in de weg. Gaat dat haar lukken?

 

8 afleveringen

Het allereerste seizoen van La Víctima Número Ocho heeft acht afleveringen. All of them duren langer dan 50 minuten, hoe geweldig is dat! We zouden willen zeggen dat jullie ‘m dus niet zomaar uitgekeken hebben, maar we know you better than that. However: je bent er wel even zoet mee.

Trailer

We kunnen je helaas geen Nederlandse ondertiteling garanderen, maar wow! Alleen de trailer geeft ons al kippenvel. De spanning wordt al flink opgebouwd. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de sensatie die je kunt verwachten. Binge worthy much!

Kijk hieronder de officiële trailer:

LEES OOK:

Beeld: Instagram @victima_n8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen