taylor swift

Dít is de nieuwe videoclip van Taylor Swift!

We hebben dankzij de lyric video van Taylor Swift’s nieuwste song ‘You Need To Calm Down’ al de tekst uit ons hoofd kunnen leren, maar nu heeft de track er ook een music video bij gekregen en die is EPIC! In de videoclip wordt Taylor vergezeld door onder andere Katy Perry, Laverne Cox, Ellen DeGeneres, DJ Khaled and many more!

Aankondiging op Twitter en Instagram

TayTay postte op Twitter al een kleine teaser van de videoclip en wat ons opviel waren de (velen!) verschillende namen die we voorbij zagen komen. Het maakte ons alleen maar nóg warmer voor de clip zelf.

https://twitter.com/taylorswift13/status/1140273222274945025

LGBTQ+

Veel van de celebs die in de clip voorkomen horen bij de LGBTQ+ community en dat is waar de hele song (inclusief videoclip) grotendeels ook over gaat. Zelfs oud-rivaal Katy Perry sluit voor deze hit Taylor weer vol liefde in de armen.

Wij sluiten ons volledig aan bij de boodschap die Taylor wil overbrengen en You Need To Calm Down staat bij ons op de redactie op repeat!

taylor swift

You Need To Calm Down – videoclip

In de videoclip komen alle genoemde friends van Taylor voorbij en is alles weer in pretty pastel mèt een hoop regenboog kleuren die staan voor de LGBTQ+ community. Zoals gewoonlijk maakt Taylor Swift echt weer een statement met haar muziek and we can’t get enough!

Nieuw album

Hoewel T net met een nieuw album is gekomen, staat de volgende alweer op de planning. Het is nog even wachten, maar 23 augustus is de release datum van Taylor’s nieuwe album. WE. CAN’T WAIT!

Wat vind jij van Taylor’s videoclip?! Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl

LEES OOK:

Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen