Filmptip: Toy Story 4

Als je zin hebt om 1 uur en 40 minuten in een deuk te liggen én je jeugdsentiment op te halen, dan hebben we de perfecte film voor je gevonden: Toy Story 4. Lachen, gieren, brullen en nee, hij is allesbehalve kinderachtig!

Toy Story

In de eerste 3 Toy Story films maken we kennis met het speelgoed van Andy het geheime leven wat zij lijden wanneer Andy niet in de buurt is. Nu, na veel avonturen en 9 jaar later komt het speelgoed nog één keer tot leven in Toy Story 4.

Toy Story 4

Na de trouwe zorg voor Andy, is het nu aan Woody om een zo trouw mogelijke speelgoedcowboy voor Bonnie te zijn. Wanneer Bonnie van de kleuterschool terugkomt met een eigengemaakt speelgoedje en deze toevoegt aan de speelkamer, wordt het een hele uitdaging voor Woody en de andere speelkameraadjes om Forky ervan te overtuigen dat hij geen afval, maar Bonnie’s speelgoed is. Tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, ontdekt Woody hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

Trailer

De trailer is al hi-la-risch, en wij garanderen je dat je met buikpijn van het lachen de bioscoopzaal uitgaat! Toy Story 4 draait nu in de bioscoop en is zeker leuk om (met je kleine neefje/nichtje/broertje/zusje) in de zomervakantie naartoe te gaan!

Heb je ook al de filmtip van vorige week gezien?

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen