A Dog’s Journey is het vervolg op de film A Dog’s Purpose. Deze film zal ons weer natte ogen bezorgen en is een gently reminder dat honden de trouwste vrienden zijn die je maar kunt hebben.

A Dog’s Purpose

In A Dog’s Purpose maken we kennis met hond Bailey die telkens terug keert op aarde in een ander hondenlichaam. Het verhaal begint allemaal bij zijn baasje Ethan (KJ Apa). Ethan en Bailey zijn beste vriendjes. Ze spelen samen, slapen samen, en wanneer Ethan een vriendin krijgt zijn ze altijd met zijn drietjes.

Bailey wordt ouder en ouder, en zijn tijd op aarde begint op te raken. Maar dan wordt Bailey plotseling wakker in een nieuw hondenlichaam en brengt hij zijn hondenleven door bij verschillende baasjes en is hij telkens weer opnieuw nodig. Zo wordt hij politiehond en zelfs een teefje, maar in zijn hondenhartje blijft hij Bailey. Tijdens elk leven leert Bailey een nieuwe levensles. Wanneer hij en Ethan elkaar weer ontmoeten herkent Ethan het gedrag van Bailey en realiseert zich dat hij zijn hond weer terug heeft.

A Dog’s Journey

In het tweede deel van A Dog’s Journey krijgt het verhaal van Ethan en Bailey een vervolg. Ethan heeft inmiddels een kleindochter gekregen: CJ. Wanneer de moeder van CJ ervoor kiest om samen met haar dochter te gaan verhuizen, vraagt Ethan aan Bailey om te waken over zijn kleindochter. Zo gezegd, zo gedaan. Bailey keert weer terug op aarde om zijn journey als hondenvriend af te maken. Dit keer voor CJ.

De trailer

A Dog’s Journey draait vanaf 13 juni in de bioscoop. De trailer bezorgt ons kippenvel en wij waarderen onze hondenvriendjes nu nóg meer.

Weet je wie er trouwens ook van honden houdt? Niek Roozen! In dit artikel lees je alles wat je nog niet wist over deze cutie.

LEES OOK: 

Beeld: YouTube