Filmtip: Countdown

Nog even en dan is het alweer Oktober a.k.a de maand van kou, Halloween en heel veel horror. De ideale gelegendheid om samen met je crush een filmpje te pakken en dicht tegen elkaar aan te kruipen, want 24 oktober staat er weer een griezelfilm op de planning; Countdown. Dus vond je IT chapter 2 al eng, be prepaired for this one…

Countdown

De film Countdown vertelt het verhaal over een jonge verpleegster, Quinn, die volgens een app haar laatste dagen op aarde aan het aftellen is. Iedereen heeft het over de app. De een heeft nog 54 jaar te gaan, de ander 73… Als Quinn uit nieuwsgierigheid de app ook downloadt, laat -ie zien dat zij nog maar twee dagen te leven heeft. Hoewel ze denkt – of hoopt – dat het onzin is en een IT-er vertelt haar dat de app gewoon een klok is die aftelt om mensen bang te maken, wordt ze vanaf dat moment achtervolgd door een mysterieus wezen en wordt het literally een race tegen de klok. Ze heeft 48 uur om de klok te verslaan en haar dood te ontlopen – en daarmee ook die van alle anderen die de app hebben gedownload.

Trailer

Denk jij dat je het aan kan om deze film te zien? 24 Oktober draait hij in de bioscoop. De trailer kun je alvast bekijken zodat je weet wat je te wachten staat. Kleine tip: Als je naar de film gaat zet je popcorn even op de grond, zodat het niet alle kanten op vliegt als je schrikt ;-).

Bekijk ook de filmtip van vorige week!

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen