Filmtip: Falling Inn Love

Het is weer tijd voor een nieuwe filmtip en deze keer gaan we voor de perfecte herfst rom-com. Falling Inn Love is een nieuwe film op Netflix and you need to see it.

What’s it about?

De film gaat over Gabriella Diaz, een echte workaholic. Ze had haar leven helemaal op orde; een top baan als architect, een mooi huis en een geweldige vriend. Maar dan verliest ze in één dag haar vriend én haar baan. Na een aantal depressieve dagen doet ze mee aan een Win een Inn wedstrijd. Nadat ze te horen kreeg dat ze een B&B had gewonnen, ging ze enthousiast naar Nieuw-Zeeland.

Eenmaal bij haar B&B aangekomen is het niet wat ze had verwacht; de B&B is één grote rommel en erg verouderd. In de eerste instantie wil ze niets mee te maken hebben en wilt ze terug naar huis, maar dan bedenkt ze zich. Dít huis wordt haar nieuwe project en ze steekt er haar hart en ziel in om het helemaal op te knappen. Dit doet ze samen met Jake waar ze eerst niets van moest hebben, maar er langzamerhand gevoelens bij komen kijken.

Trailer

Heb je al helemaal zin gekregen om deze film te gaan kijken? Pak dan maar popcorn erbij en kruip lekker onder een warm dekentje, want deze romantische Netflix film is waiting for you.

Ben je na deze film nog niet uitgekeken? dan hebben wij nog een lijst met de leukste films om te kijken in de herfst. 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen